Szerintetek egyetlen ilyen megjegyzés miatt jogos az, ha valaki lekoptatja a másikat?
"halálba kívánja a saját apját"
Hogymi? A sajat apad oda kivanod, ahova akarod,az a te dolgod, engem nem sertesz vele...
Haaaat.
Korulmenyektol fugg szerintem is, de lehet, hogy en se akarnek ilyen emberrel talalkozni tobbet.
Az egy dolog, hogy ugy erez, az egy masik, ha ki is mondja.
Azért ez nem apró megjegyzés.
Én sem szívesen kerülnék kapcsolatba ilyen emberrel
Minden bizonnyal nem azért az egy kijelentésért tiltott le.
Kezdjük ott, hogy maga a kijelentés sem mindegy milyen okból, milyen szövegkörnyezetben hangzott el. Az sem mindegy mi a háttér, nem mindegy hogy az apja nem engedte hajnalig gépezni és az a baj vagy az, hogy veri a családot részegen.
Szerintem szimplán az van, hogy a "szóbaálltak egymással" nem az a kategória, ahol ki szokás önteni egymásnak az érzelmeket. Én alapból nem bírom, mikor emberek nekem panaszkodnak, siránkoznak, akár facebookon, akár "élőben". Ha meg olyan teszi akivel nem is vagyok semmilyen kapcsolatban, azt kérdés nélkül ignorálom.
Olyan sincs, hogy jogos vagy nem jogos a tiltás. Ha nem akar valaki beszélni akkor nem akar, ő döntése, nem kötelező indokolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!