Hogyan maradjak fent egész éjjel? Egyedül vagyok itthon és félek ilyenkor aludni, mit tegyek? (20/nő)
Figyelt kérdés
#egyedül #Hogyanmaradjakfent
2020. máj. 28. 18:45
11/20 anonim válasza:
Szerintem menj pszichológushoz.
12/20 anonim válasza:
Igazán nem bántásból mondom, de ez szerintem se normális, hogy ennyi idősen így félsz az egyedülléttől és a sötéttől.
Történt veled valami ezekhez kapcsolódó trauma a múltban??
13/20 A kérdező kommentje:
Nem történt semmi sem csak mindig ilyen voltam, régen még nappal is féltem egyedül a házba bejönni inkább megvartam míg valaki hazáért. De már halistennek ezt kinottem. :)
2020. máj. 28. 19:37
14/20 anonim válasza:
Ha nem otthon tartózkodsz éjszaka, akkor is félsz?
15/20 anonim válasza:
Azzal, hogy fennmaradsz végig, mennyivel lesz jobb? Van egy holtpont, olyan éjjel 2h. fele, amikor beadja a szervezet a szunyát. Volt, hogy éjszakai műszakoztam, de azt az időpontot nem kívánom senkinek sem, akkor nagyon ott kell lenni, hogy fennmaradjon az ember.
Zárj be alaposan mindent, kétszeresen, tegyél magad köré egy védelmi eszközt, és pihenj azért.
16/20 anonim válasza:
Még jó megoldás lehet, ha olyasmit nézel, olvasol elalvás előtt, ami kiiktatja a félelmed. Nálam ilyenek a mesék (régebbi, értelmes mesék, nem a mai gagyi rajzfilmek). A szexfilmek, meg a versek.
17/20 anonim válasza:
Azt mondtad kislámpánál nem tudsz aludni. Na hát akkor meg is van a megoldás hogy maradj fönn egesz este.
18/20 anonim válasza:
Ha gondolod, beszélgetek veled éjjel 1-ig vagy 2-ig, de utána én biztos bealszok :D
19/20 anonim válasza:
Keress éjszakai munkát! És akkor napapl tudsz aludni majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!