Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy viszonyultok a menstruáci...

Hogy viszonyultok a menstruációtokhoz? Szeretitek? Utáljátok? Milyen érzéseket vált ki belőletek? Miben hátráltat és miben előny?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok és érdekel. Nem bántásból.

2020. máj. 26. 08:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
7%

Sajnálom a nőket, hogy ez kellemetlenséggel jár nekik. Nem igazságos. Bár szerencsére a szülést a hormonok miatt hatalmas örömként élik meg. Így vannak összerakva. Szóval a természet kompenzálja őket ezért valamilyen szinten. De összehasonlíthatatlan azzal, hogy férfiként nekem nincs ez a havi nyűg.

Gyakorlati oldalon, én akkor is szexelnék a párommal, zuhany alatt... jobban csúszi 😉 de neki akkor kellemetlen. Szóval olyankor nukupina, ami persze zavaró, de érthető is.

27f

2020. máj. 26. 10:00
 12/27 anonim ***** válasza:
80%
Gyűlölöm. Felesleges nyűg, semmire nem jó. Ráadásul külön kib*aszásnak érzem, mivel gyereket az életben nem akarok, szóval abszolút semmi "haszna" annak, hogy minden hónapban ezzel a szarral szenvedek. Legalább lehetne opcionálisan választani, hogy én akarok majd gyereket, szenvedek ezzel, illetve én meg nem akarok, szóval köszi nem kérek belőle. De sajnos nem így van, kollektíven minden nővel ki lett szúrva, szóval csodás...
2020. máj. 26. 10:06
 13/27 anonim ***** válasza:
66%

Vagy esetleg megjönne egy évben kétszer, aztán hello. Úgy én is el tudnám viselni. Nehezen viselem én is, 5 napig folyamatosan fáj a hasam, tömöm magamba a fájdalomcsillapítót, görcsoldót, puffadok, vagy extra érzékeny vagyok vagy agresszív, vagy depis.. és hát amiket előttem leírtak, odafigyelni, hogy ne ázzak át stb. Szerintem is átok, nem szeretem.

26N

2020. máj. 26. 10:38
 14/27 anonim ***** válasza:
69%

Gyűlölöm. Minden percben azon izgulok, átázott-e a nadrágom, annnyira fáj legtöbbször kikaparnám a méhemet,undorító, megy a hasam, puffadok... gyereket meg nem akarok, a terhesség is elég szar szóval ennyit a nagy örömről. -_-

Az a szerencsém hogy hangulatingadozásaim nincsenek.

2020. máj. 26. 11:31
 15/27 anonim ***** válasza:
59%

#11:

Te...te....te hülye segg, te...😄

2020. máj. 26. 11:36
 16/27 anonim ***** válasza:
46%
Én nagyon szeretem. Imádok nő lenni, minden pozitívumával és negatívumával együtt. Érdekes figyelni a testem változásait, attól függően, hogy hol tart a ciklusom. Érzem ha ovulálok, ilyenkor imádom a testem, szép feszes a mellem és a bőröm, szeretem a premenstruációs tüneteket is, szeretem látni, hogy egészséges a testem és jól működik. A vérrel sosem volt problémám, eszembe se jutott eddig, hogy ez undorító. Mensi alatt meg extrakívánós az ember, ezt mindig kihaszáljuk a párommal. Egyszóval, szerintem ez egy áldás.
2020. máj. 26. 13:15
 17/27 anonim ***** válasza:
65%

Kötelező rossz.

Persze, hogy utálom.

Pontosabban utáltam amég nem szedtem fogamzásgátlót. Állandóan fájdalom, néha ájulással, sok vér, undorító. Minden amit előttem leírtak.

Gyenge kis fogamzásgátlót szedek azóta pár csepp vér, semmi fájdalom. Életem legjobb döntése és barátom már rég nincs, de abba nem hagynám a szedését.

2020. máj. 26. 15:25
 18/27 anonim ***** válasza:
31%
16-os válaszom miért 0%-os? Amikor ez egy kérdés volt, amire nincs objektív válasz.. :D
2020. máj. 26. 16:45
 19/27 anonim válasza:
48%

most valaki lehet meglepődik de én egyszerűen imádok menstruálni

a tudat boldogít hogy egészséges vagyok és hogy nemzhetek majd gyermeket

2020. máj. 26. 17:00
 20/27 Sssaszem ***** válasza:
47%
Én meg kifejezetten utálom a menstruációt, mert görcsöl a hasam, a fejem, meg a derekam és a mellem. Egyszóval mindenféle bajom van. Utálom a menstruációt. Nem szeretem. Úgysem szülhetek eü okokból, de nem menjünk bele ebbe, hogy miért.
2020. máj. 26. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!