Tudom hogy egy lusta szenny vagyok, de összefoglalná valaki, hogy mégis mi van a koronavírussal?
Szóval kezdünk kilábalni belőle? Lehet tudni, hogy meddig van még karantén? Ilyenek...
Köszi!
Kettes, semmifele korlatozo intezkedes nem volt, amit barki betartott volna. A forgalmasabb helyeken (Stadionok, Ors Vezer ter, Nyugati, stb) UGYANAKKORA forgalom volt, mint azelott, maximum szorakozasbol nem tomorultek egy helyen az emberek. De nalunk a setany pl tele volt folyamatosan, a bezart jatszoter helyett kb 10 meterrel arrebb, a szokokutaknal jatszott egyutt a kornyek osszes gyereke.
Nem voltak ezek akkora intezkedesek, amiknek a hianya eseten jelentosen mas lenne a helyzet.
Szép napot neked Kedves kérdező!
..először is ne ocsmárold magad,mert ez nagyon negatív gondolkodás!...Te nem vagy ilyen és ezért tégy meg mindent hogy a továbbiakban sem legyél az (mármint lustálkodó és szenny)!
A virushelyzetről meg jobb ha nem is tudod a valódi okát és célját(ha komolyan gondoltad hogy felteszel ilyen kérdést).
Szerintem vagy nagyon nem vagy képben a dolgokkal,vagy teszteled az embereket...nagyon remélem nem a kékvérűek beépített embere vagy...
Egy jó tanács:informálódj,kutakodj,tanulj,gondolkodj reálisan,légy résen!Ha túl fiatal vagy,akkor beszélgessél idősebb korosztállyal a témáról...szerintem a vészhelyzet addig tart ameddig az illetékesek akarják...???...bármit megtehetnek,ne feledd,ez nem mi rajtunk múlik!...érted??? BÁRMIT!
Sajnos több infót nem írhatok mert ez itt nem a reklám helye!!!
Bocsika!...tudod, a nagytesó figyel ám mindenütt!
Na,páá tesvérem! Légy résen és gondolkodj másképp,ha tudsz...
Legyen Szép napod! KITARTÁS!
1) Ez egy új, tünetmentesen fertőző járvány, amiről keveset tudunk és egyelőre nincs gyógymódja. Különösen az idősebbekre veszélyes és esetenként durva szövődményei lehetnek.
2)Világszerte korlátozó intézkedéseket vezettek be, hogy lassítsák a terjedését, mert így nem terhelődik túl az eü. rendszer.
3) Magyarországon szerencsére korán bevezették ezeket, így egy legutóbbi kutatás szerint alig száz-kétszázezer ember kaphatta el eddig. Márciusban találták meg az első fertőzötteket, április elején 500-ról tudtak, május elején 3000-ről, most a 4000 felé közelítünk. Eddig mintegy ötszázan haltak itthon bele. Egyelőre úgy tűnik, hogy május elején tetőzött, amikor kb. egyszerre 2000 beteg volt, azóta csökken a betegszám.
4) De ez nem jelent kilábalást, hiszen a járávny továbbra is itt van és még nincs ellene gyógymód, szóval bár enyhítettek a korlátozásokon, továbbra is érdemes óvatosnak maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!