A mai fiatalok nagy részében miert van ennyi agresszió,kegyetlenkednek egymással,megalázzák egymást?
A '90-es években voltam gyerek. Szerintem semmmivel sem agresszívabbak a mai fiatalok, mint akkor. Az, h a telefonok, social media, insta stb. révén minden megaláztatásról, csicskáztatásról és verésről készül és kerül ki videó és te erről rögtön értesülsz, az már a mai kor hozadéka. Én hálás vagyok, amiért engem ez elkerült (került volna fel rólam is anyag), elég beteg lelke van annak, aki ilyen videókra élvez. De a kegyetlenkedés nem korszak függő, nagyapáink is elég durva sztorikat meséltek az ő idejükből, csak akkor még nem volt mivel felvenni.
"ritka de sokszkor előfordul" most ritka, vagy nem ritka?
Én nem ezt tapasztalom a környezetemben. Szerintem ez nem kor, hanem egyénfüggő, ami elsősorban a neveltetéstől függ.
"Illetve ritka de sokszor elöfordul,lányok miért kell az hogy elétek térdeljen a másik es csokolja meg a cipőtök?"
Ezt honnan veszed? :D
19/L
14-es a hiradóban is mutattak,fokuszban is,tavaly volt
Raadasul 2kövér romalany volt
Az ilyenek tényleg sajnálatosak, de 10, 20, 70 évvel ezelőtt is előfordultak ilyenek, ha nem rosszabbak.
Annyi a különbség, hogy a médiának hála sokkal könnyebben és gyakrabban értesülünk ezekről az esetekről.
19/L
Ez egy védekezési reflex. Ha nem esznek, akkor őket eszik meg.
Abba az álomba ringatják magukat, hogyha ők bántanak másokat, akkor őket nem fogja bántani senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!