Miért nem viselnek az emberek legális önvédelmi eszközöket? TE, igen te, te miért nem?
Íme csak az elmúlt 1-2 HÉT eseményeiből:
- késelős fiatalok hordája
- babakocsis nő megtámadása és kirablása
- kutyauszítós rablás
- család autóját megállító cigók
- késes boltrablás
- ...
Miközben van pénz német prémium kocsira, Apple telefonra, Nike cipőre, óriás TV-re, 500.000 forintos számítógépre a GYEREKNEK, JÁTSZANI,...
Akkor miért nincs pénz, 2000 forint egy spray-re, vagy 40 egy gázpisztolyra?
NEM a jogi, hanem az emberi oldala érdekel a dolognak!
Miért jó megveretni, lekéseltetni, megerőszakoltatni magad?
Ennyire benned van a politikai agymosás, hogy "Fegyver csak a rendőrnek kell és szabad!"?
Lassúság. A felbőszült, késelős cigánnyal szemben nehezen védekezel, miközben épp szállnál ki a beállt derekaddal a kocsiból pl.
Nagyanyám hord magával paprika sprayt, anyám a kulccsomóját szándékozza odadobni az aggresszornak... hát ööö, szerintem egyik sem a leghatékonyabb megoldás...
Sajnos túlszaporodtak a cigányok, ez az igazság!!!
Nincs onbiraskodas!
Onvedelem is egy vekony jeg ... jobb elkerulni a konfliktusokat es nem nekiallni ninjat jatszani :)
Elj ugy es olyan kornyekeken, ahol nyugodt az elet. Nem kell hajnalban felreszegen osszetuzesbe kerulni egy masik bandaval.
Én már 1-2 éve akarok venni gázpisztolyt,eleinte csak azért húztam a vásárlást,mert kerestem a tökéletest,rengeteget olvastam róluk.
Most meg már azért nem veszek,mert ami 1 vagy fél éve 20E volt,ugyan az most 30-35E
Egyébként pár éve meg szinte utánnad dobták,olyan olcsó volt.
Szóval most meg ezért nem veszek.
Majd ha újra gondolják az árazást,akkor visszatérek a kereséshez,és aztán a vételhez.
3.-nak.
Pl. hol? A késelős csapat 50 méterre volt az Andrássy út-tól, ami egy baromi drága környék.
4.-nek.
Csak drágább lesz!
Az euro elszállt, a török fegyverek minősége, és vele az áruk emelkedik, ráadásul mivel szűk 2 év, és betiltják a gumis gázpisztolyt, így pl. az ALFA G sorozata KINCS lesz.
Szerintem nem az én dolgom az igazságszolgáltatás és a lakosság (beleértve önmagam) teljes körű védelme.
Nőként úgy gondolom, amit tudok megteszek az elővigyázatosság érdekében sok olyat, ami a férfiaknak még csak meg sem fordul a fejükben (hova parkolok este, ill. ha gyalog megyek, melyik útvonalon megyek, a járda melyik oldalán, milyen forgalmú úton, mikor megyek inkább taxival, mekkora táska legyen nálam, fel legyen töltve a mobilom, legyen nálam paprika spray, milyen ruha/cipő van rajtam) ettől függetlenül is akadhat olyan helyzet, ahol nem tudom megvédeni magam vagy elkerülni a bajt. Másrészt ha 3 állat csávó nekem támadna, szerintem kvára mindegy, mi van nálam. Nem fogom minden mozdulatomat és döntésemet ilyen szinten mikromenedzselni attól rettegve, hogy mikor támadnak meg az utcán.
Minél több embernél van fegyver vagy fegyverként használható eszköz, annál nagyobb a visszaélések száma, és én nem így szeretném biztonságossá tenni az utcákat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!