Ma van a szülinapom -pom-pom-poropom-pom... És ez mérhetetlenül lehangol. Más is van így?
Általában lehangol a saját születésnapom, de ez a kerek évforduló teljesen kikészít. Azt hiszem főleg emiatt, már 2 hete depressziós vagyok. Tegnap kicsit jobban voltam, de ma, miután megköszöntött az az 1-2 ember aki szokott, újra szarul vagyok.
Ilyenkor az ember számot vet, hogy mit ért el az életében. Én úgy érzem, hogy a húszas éveim nagyrészt mentek a lecsóba. Kevés dolgot értem el, amit szerettem volna.
Nem sikerült kigyógyulnom a pszichés betegségeimből, emberileg megtört vagyok és céltalan. Gyakorlatilag nincs szociális életem, bár igényem sincs rá, ez igaz. Egy barátnőt sem sikerült felmutatnom, pedig titkon mindig szerettem volna, incel nőgyűlölő lettem. Emiatt is kapom a (szerencsére jószándékú) megjegyzéseket. Szakmailag, bár sok dolgot elértem, de anyagiakban nem sikerült teljes mértékben kihasználnom az adódó lehetőségeket (részben önhibámon kívül). Az anyagiak miatt mondjuk így sincs sok okom panaszkodni.
Más is van így? Mást is lehangol a saját születésnapja?
Tobben vannak igy, mint hinned. A tizedik szuletesnapomtol fogva gyulolom. Elotte boldogga tettek a tortaim, amiknek a dekoracioit en meselt el, hogy mit szeretnek.
Tizediknel kozbejottek dolgok, utana kiabrandult voltam.
A harmincadik es negyvenedik meglepo modon pont nem kiboritott, hanem virultam. Annyira sokkal fiatalabbnak latszottam - mig nem behoztam -, hogy a topon voltam.
Miota viszont parom van, gyerekkent orulok annak, hogy a hobbyjaimhoz kapok jatszanivalot. Varom az ajandekaimat.
Isten eltessen! Csakazertis.
Elozo magarol iro valaszolo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!