Mit tehet egy olyan sportoló, aki a sportra tette fel az életét, de lesérült? Most hogyan tovább?
Vannak erről gondolataim, de nem vagyok érintett közvetve sem.
De ezen már én is gondolkodtam.
Hány éves vagy?
Milyen vagy mennyire komoly a sérülés?
Milyen szintet értél el a sportodban?
Ezek fontosak lennének...
Van egy kisfiam- még kisiskolás, de már érmes EB-n. Reményeim szerint élsportoló lesz a későbbiekben is. Kemény sportága van, sérülésveszélyesebb fajtából való.
DE!
Kitűnő tanuló, később kiváló sporteredményei okán ösztöndíjat, akár ingyenes állami egyetemi helyet, komoly pénzeket kaphat (EB vagy VB helyezettként).
A sport mellett kiemelten fontosnak kezeljük a tanulást és a biztos nyelvtudást is. A Magyarország kiváló tanulója, kiváló sportolója díjat is megkapta már.
Gondolni kell erre időben, de szakmát tanulni biztosan nem vagy öreg (az érettségiig meg csak elzavartak eddig a szüleid vagy az edződ!).
Ha a sportból is éltél (az is munka, mint bármi más!) spórolhattál is... a tanulásra fordítsd.
Edző, sportkommunikáció, sportmasszőr, sportfotós, esetleg a sporthoz kapcsolódó média, ternékek-sportszerek, sportrendezvények szervezője... kapcsolódó szakmák adhatnak ötletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!