Nèmely ember miért sajnálja arra a pénzt, hogy elvigye a gyerekét fodrászhoz?
Előre leszeretném szögezni, hogy itt most olyan emberekre gondolok, akiknek amúgy lenne rá pénzük, de nem költenek rá, mert ,,jóvanazúgy’’.
Több olyan szülő is van a családomban, akik úgy vágják le a gyerekük haját, hogy egyàtalán nem értenek, hozzà ès szegény gyereket nagyon elcsúfítják vele. Gondolok itt a gombafrizurára, meg nèha olyan frufrut csinálnak a gyereknek, hogy legalább 1cm ferdeség van benne. És büszkén mesélik, hogy ők mennyi pénzt raknak félre havonta.. nem igaz, hogy abból nem jut pàr ezer forint arra -és nem is kell minden hónapban-, hogy gyereket elvigyék fodrászhoz.
Azért vagyok mérges az ilyenekre, mert anno velem is ezt csinálták. Nyár elején megnyírtak nullással ès mindig azt mondták, hogy mire mész iskolába addigra pont jó lessz. Nagyon hülyén néztem ki, valakinek jól áll, hogy kopasz, de nekem egyáltalán nem állt jól. Szégyellem megmutatni a kiskori képeimet. Kb 10 éves koromba megmakacsoltam magam, és végül elvittek fodrászhoz.
Nem bírom megérteni, hogy hogy lehet arra sajnálni a pénzt, hogy a gyereknek normális frizurája legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!