Szerintetek meddig kell maszkot hordani?
#11: Jól mondod! Én is erre emlékszem, hogy ezt nyilatkozták eleinte, ezért is írtam.
Egyesek miért kezdik el osztani az észt? #5: Majd keresd vissza, utána okoskodj.
A hetes baromságot írt: a kézmosást és a maszk viselését hogy lehet egy lapon említeni?
A többieknek köszönöm a többé- kevésbé értelmes választ.
"Egyesek miért kezdik el osztani az észt? #5: Majd keresd vissza, utána okoskodj."
Írtam egy kommentet.Nem kell megőrülni,nyugi.
Azt írtam,hogy én nem emlékszem ilyenre.Mert valóban nem emlékszem rá,hogy mondták volna.
Önmagában ez egy szimpla kijelentés.Az,hogy kötekedésként értelmezed,ez a te szubjektivitásod.
"...csak közben ugye kiderült, hogy vannak tünementes fertőzöttek is..."
A legszomorúbb az egészben, hogy ez nem közben derült ki, hanem régóta tudott volt.
Remélem, minél tovább.
(Többek között épp azért, amit az egyik előző is ír: influenzában és más betegségekben is sokan halnak meg, nem is értem az ellen miért nem próbálunk tenni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!