Szabó Péter miért volt börtönben?
Figyelt kérdés
Sehol nem találom az interneten hogy pontosan miért is volt börtönben.2020. máj. 9. 20:09
1/8 anonim válasza:
Nem hallottam erről. Honnan gondolod?
2/8 anonim válasza:
Az egyik videójában azt állítja magáról, hogy autólopásért.
3/8 anonim válasza:
Szélhámoskodásért is lecsukhatnák végre...
4/8 anonim válasza:
Odavaló Brian Tracyvel együtt. Amennyi embert félrevezettek, megloptak, ezért az összes ego trénernek rácsok mögött lenne a helyük.
5/8 anonim válasza:
Inkább az döglött volna meg rendőri túlkapásban
6/8 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy volt-e, de hogy ott lenne a helye az összes idióta közhelykufárral együtt, az biztos.
7/8 anonim válasza:
Én nem tudom,de sokan valami félistenként gondoltok arra a madárra. Közbe meg csak kiáll szónokolni. Semmi az egész ember. Nekem konkrétan hányingerem van attól az önelégült fejétől.
8/8 anonim válasza:
Én is börtönbe zárnám az összes ilyen ingyenélő, közhelypuffogtató, népbutító ego trénert, aki sok bugyuta emberen szarrá keresi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!