Szemüvegesek, hogy oldjátok meg a maszk viselésér?
Sziasztok. Én szemüveges vagyok és ha maszkot veszek fel, az első kilégzéssel bepárásodik a fél szemüvegem, a másodiknál pedig már az egész.
Jelenleg vagy maszkot viselek, vagy látok.
Tippek, trükkök, praktikák?
Leszorítom vele :D
Amúgy volt egy maszkom, amin ilyen meghajtható alumíniumdolog volt az orrnál, az tökéletesen illeszkedett. De elhagytam valahol, szóval most szenvedek :D
A drót azért van benne (már amelyikbe van), hogy rá tudd szorítani az orrodra. Esetleg még vannak olyan taktikák, hogy kézi szappannal bekened a szemüveged, és letörlöd. Ettől elvileg nem lesz párás, de ezt nem próbáltam még -YouTube-on láttam videót.
Másik módszer ha dupla falu ragasztót teszel az arcod és a maszk köze. Itt ugyanaz a lényeg, mint a dróttal: a levegő nem megy fel, ergo nem párásodij a szemcsi.
Csak boltban hordok maszkot.
Az én maszkomban nincs merevítő. Van, hogy ha már nagyon nem bírom, lehúzom és nem takarja az orromat.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1046..
Itt sokan lehordtak hogy mekkora parasztok vagyunk, mert látni is akarunk. Írj rájuk privátot, biztos tudják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!