Online társkeresőn megismerkedtem valakivel aki átvert, és kiderült róla hogy bolond, továbbá Házas, most mit tegyek? Már zaklat!
Online társkeresőn megismerkedtem valakivel. Bemutatkozása alapján egyedülálló, gyermektelen, egyedül él azt írta és mondta.
Sorra derültek ki a hazugságok róla, kiderült házas, gyerekei vannak, és természetesen nem egyedül él mint kiderült utóbb. Átvert. Én próbáltam szépen ezekután leépíteni őt, de sajnos nem megy. Már ott tartunk hogy zaklat. És egy elmebeteg szeméj aki mindennek lehordja a feleségét nekem stb...
Azthiszem már megtalálta a címem is, mert hirtelen kirúgtak az albérletből minden ok nélkül ahol évek óta lakom. Mivel azzal próbál imponáli nekem hogy neki rengeteg pénze van és kapcsolatai, vezető beosztású gondolom megvette a házat amiben élek. Ez egy bolond. Olyanokat kérdez milyen érzés sz*arni, és mikor szoktam menni? Elmebeteg ember. Mit tegyek?
gondolom oka van annak h a kérdező miértnem ír le minden részletet teljes pontossággal teljesen világos
nyugodjatok le... ha feljentest tett a kérdező és kontaktban van a zsarukkal tuti h minden print screent odaadott nekik egyikuk sem hülye
közösségi oldalt is említett a kérdező
nos ezek a közösségi oldalak általában külföldi szerverek, cégek.
mire oda eljut és vissza az adatkikérés nem hiszem h 1-2 nap.
Kèrdező ne lègy naív!!! Azt irtad élyszaka kaptàl üzeneteket stb.stb.stb....
Ha az èn fèrjem élyszaka irna + mobilozna + telefonàlna csak èszre vennèm!!! Biztos a nője is bennevan!!! 2 nàrcisztikus szemèj! Jól móresre tanitani őket de minden hónPban 1x legalàbb tudod èrezzèk törödést!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!