Hogy gondolják, hogy kötelezővé teszik a maszkot?
Én felveszem,de csak ott ahol muszáj. Azon kívül nem hordom mert nem sok értelme van. Lehet, hogy ez a vírus itt lesz még köztünk akár évekig.
Plusz amikor olyan intézkedéseket hoznak amik ütik egymást akkor azért egy kis hang normál esetben mindenkiben meg kellene hogy szólaljon.
Pl a fürdők megnyithatnak ahol egymás szájában vannak az emberek, de fesztiválozni már nem lehet és a boltban is csak maszk és vásárlószám korlátozás mellett lehet menni.
Akkor miről beszélünk ?
Éttermek, szállást adó helyek szintén nyithatnak.
Aki ezt átlátja az magyarázza már el nekem legyen szíves.
25. Nekem 3db van. Egy műanyag neszeszerben tartom őket. Bolt előtt felveszem utana leveszem és begyűröm a táskámba. Otthon beaztatom ultraoulos vízbe egy órára és kiakasztom száradni. Mire lehasználom a masik kettőt megszáradt. Én még 200ért vettem. Magyarán 600 forintot áldoztam az egeszségem vedelmében. Utolsó
Igen vannak nem logikus intezkedések ahol csak az anyagi érdek dominál. De azért nem vagyunk birkák ugye? Józan ésszel csak el tudod dönteni mi helyes és mi nem az egeszséged vedelmében. Ha az orvos is felveszi a maszkot műtethez akkor nyilván nem viccből teszi hanem azért mert számít! Így én is felteszem zárt helyen. A strandok meg lehet hogy megnyitnak de aki bem akar megbetegdni most lemond erről az élvezetről. Ha már itt tartunk. Az parkokat meg az erdőegy részét is lezárták a dohanybolt előtt meg állt a sor. No comment. :)
Mi számít helyesnek ? Amit én annak gondolok vagy amit mások mondanak.
Az a baj ezzel az egésszel, hogy egyáltalán nem hiteles ez az egész ahogy kezelik.
Egymást ütő intézkedések. Ha ez az egész nem lenne elég akkor nézz meg egy közvetítést az operatív törzsről.
Őszintén, hitelesnek tartja bárki azt az előadást ?
Mert én nem.
A másik ami hihetetlenül irritál az a " annyi munkahelyet hozunk létre, amennyit a vírus elpusztít."
Szuper. Mikor ? Hol ?
Az, hogy mi lesz azokkal akik MOST lettek munkanélküliek nem beszélnek.
Nem érdekli őket.
Látszat törődés van csak.Ha félre nézek akkor nem látom a rászorulókat, tehát nincsenek rászorulók.
Ez az egész viszont világosan rámutat egy dologra.
Az utolsó válaszoló kérdezte, hogy de azért nem vagyunk birkák ugye ?
De azok vagyunk és megcsak észre sem vesszük.
Azt gondoljuk szabadon élünk de nem.
Ma még kimész maszk nélkül, holnap már azt mondják csak maszkban mehetsz ki vagy büntetést kapsz.
Közben meg ugye jönnek az egymást ütő védelmi intézkedések.
Lehet velem van a baj, viszonylag fiatal vagyok, elfogadom, hogy jelenleg az életünkben van egy ellenszer nélküli vírus de nem olyan ami a világot kiirtaná.
Elég nehéz olyan embert találnom aki hasonlóan gondolkozik és ez elég elkeserítő.
Úgy gondolom, ha valami miatt korlátozzák az életünket akkor azt kristály tisztán meg kellene előbb magyarázni miért , nem csak elrendelni.
Ami ebben pedig számomra a szomorú, az az, hogy az emberek mindenféle szó nélkül végrehajtják.
Ha valaki szeretne erről beszélgetni akkor írjon nyugodtan, de veszekednél nem akarok senkivel emiatt.
Már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!