Szerintetek megérné a következő pár hónap során hazaköltözni Magyarországra?
Külföldön élek. Van munkám, akár a végtelenségig itt dolgozhatnék ha akarnék. A gond hogy olykor vannak magányos pillanataim amikor legszívesebben otthon, a szeretteimmel lennék. Ráadásul a munkámban is olyan mintha egy szellem lennék, sokszor átlátnak rajtam, mintha ottsem lennék. Már nem annyira szeretek ott dolgozni, bár szeretik a munkáma, az tény, és alapvetően nem egy rossz munkahely csak már meguntam. Dehát most ugye örülhet az ember ha van munkája.
Mit gondoltok? Megérné hazaköltözni ebben a járvány helyzetben és elvégezni egy drágább tanfolyamot? Mekkora esélye van hogy rosszul sülne el a dolog? Mármint az utolsó pillanatban mégsem indul a tanfolyam, de már otthon vagyok, vagy épp munkám nem lesz emiatt a vírus miatt és szép lassan felélem amit évek alatt félreraktam.
Mi a véleményetek?
Egyébként ősszel mennék, ha mennék.
F
Nem szűnik meg az okj, csak átszervezik...
Ha honvágyad van, gyere haza. Semmi értelme olyan helyen élni, ahol nem érzeg jól magad. 180-200-at meg lazán megkeresed, ha csak nem borsodban laknál. Én megyeszékhelyen keresek 250-et, férjem 350-et, diploma nélkül. Kényelmesen meg lehet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!