Így hogy vidéken feloldották a korlátozást, csoportosulhatunk büntetés nélkül?
Vidéken feloldották a korlátozást. Most ekkor ez azt jelenti, hogy ha 15 fős bográcsos szülinapi meglepetés partit rendezünk akkor nem kell tartanunk attól, hogy ránk hívják a rendőröket? Május 5.-én lenne egy ilyen buli. Továbbá júliusi Balatoni nyaralást sem kell lemondanunk? Nem hívott a szállásadó, hogy nem fogad minket csak azért kérdezem.
Egyszóval tehát mindennek vége?
ne szidjátok a minimálbéreseket! Minden munka becsülendő.
Kérdező, én megértem, hogy ki akarsz kapcsolódni, nem ördögtől való ez még most sem. Nem tudom egyesek mit akarnak, ez a járvány akkor tűnik el ha lesz oltás vagy ha elég ember esett át a betegségen. Az oltást én biztos nem adatnám be magamnak, gondomom többen vannak még így vele, mert egy fél-egy év alatt hirtelen legyártott cuccot nem adatok magamba. Úgy, hogy amúgy nem vagyok oltásellenes. Nincs is garancia, hogy sikerül kifejleszteni. Akkor hogyan tovább emberek? Leélitek az életeteket a karanténban? Mert innentől már csak ez jöhet. Sok sikert hozzá, meg lehet tenni. Mondjatok fel, menjetek a pincébe, ha van pénzetek akkor semmi gond nem lesz. Fogadhattok x pénzért valakit, aki az ügyeiteket intézi, pl. villanyszámla, bevásárlás stb. meg majd szól a hatóságoknak ha pár évtized múlva meghaltok és el kell vinni a testet. Hajrá, lelketek rajta!
Vissza a kérdezőhöz! Ne mások véleményétől félj és szerintem a rendőrség sem várható. Lehet, hogy nem pont május 5-én kéne tartani, hanem két-három héttel később. Az mégnagyobb meglepi lenne az ünnepeltnek mert akkor már fixen nem számít rá :D ha mégis megtartjátok, figyeljetek, hogy ne nyaljátok körbe enymást, a szakács ne azzal a kanállal kóstolgassa a cuccut, amivel keveri, a pohárra jó ha mindenki ráírja a nevét, meg ejtsetek meg időről időre egy kézmosást. Szóval én kicsit halasztanám, de ha mindenképp megtartjátok, csak óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!