Az igaz, hogy az észbontók című műsorban azok akik a kérdésekre válaszolnak, ennyire buták, műveletlenek?
Hidd el vannak ekkora gyökerek is. Szerintem 70%nak nem kell megjátszani, csak gondolj azokra akik sokat lógtak az órákról, meg sminkeltek magyar közben stb.
Pl. Egy szegényenn faluból ahol alap tv adás van ott úgyse nézik,meg neten se találják meg. Nem tudom mennyit kapnak valahol azt olvastam 10-20 ezer körül, van akinek ennyiért megéri leégetni magát vagy még dicsekszik, hogy hiába volt hulye ő benne volt a tv-ben...
Tudom, hogy itt mindenki igen jól értesült, és mindenki ért a vírushoz, a focihoz és a tv műsorok szereplőit személyesen is ismeri, vagy minimum a rokona....
A tv-nél dolgozom, ezért mindenkit ki kell ábrándítanom aki kamunak gondolja.
Sajnos valósak a reagálások, valós szereplőkkel.
Mindössze egyetlen kikötés volt, hogy nem szabad alázni, hülyézni stb... a válaszadókat.
A Youtube-on visszanézhetőek az előző évadok is.
Sajnos egyetemisták is voltak már és lesznek is mert van jelentkező bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!