Miért jó ez sok lánynak?
Figyelt kérdés
Miért pakolnak fel rengeteg tökéletesen beállított képet magukról Instagramra? Miért tesznek fel magukról olyan képeket is, amin kint van a mellük, fenekük vagy fürdőruhában feszítenek? Most nem az ilyen celebekre gondolok, hanem átlagos lányokra. Nem értem, miért mutogatnak magukról olyan dolgokat, amiket elvileg csak a párjuk kellene hogy lásson.2020. ápr. 27. 21:31
1/9 anonim válasza:
Ilyenek a fiatalok egy része :D
Itt inkább a hírnév az ismeretség van előtérben.
Ha kiraknak ezt azt több lájkot kapnak. Többen követik őket és többen ismerik már őket. Kis hírnévre tesznek szert. Azt hiszik fontosak ezektől.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, szerintem ezzel a teljesen hétköznapi lányok nem nagyon szereznek hírnevet. Van egy ismerősöm, miatta jutott eszembe ez a kérdés. Élőben meg nem mondanád róla, hogy ilyen képeket tesz ki magáról. Számomra ez elszomorító.
2020. ápr. 27. 21:39
3/9 anonim válasza:
Mindenki azt csinál amit akar. Én se preferálom ezt, de én tovább görgetek. Nem kötelező nézegetni.
4/9 anonim válasza:
Mert az átlagos ember is valakinek a zenéit, filmjeit, mindennapjait követi, na ezt szorozd be jó sokkal, az máris több millió lány a földön, és ezekből tevődik össze
ez a réteg.
5/9 anonim válasza:
> Ilyenek a fiatalok egy része :D
Fiatalok? Rengeteg 30-as, sőt, 40-es nő csinálja ugyanezt.
6/9 anonim válasza:
Ha valaki az eszebol nem tud megelni, akkor ugy is a testebol fog.
7/9 anonim válasza:
Mert egy nő a testével bármit el tud adni. Még a becsületét is.
8/9 anonim válasza:
mert mindenki jol erzi magat attol, hogy masok vonzonak, szepnek csinosnak tartjak. a legtobb embernek kell a kulso megerosites. mindenki azt oszt meg az instagramon, amit szeretne, ha Te ezzel nem ertesz egyet, inkabb kovess olyanokat, akik neked tetszo tartalmakat posztolnak.
9/9 anonim válasza:
Mert most ez a menő, a pozőrködés. A manír, a tükörszelfi, olyan arccal, amilyen a büdös életben nincs az illetőnek alapjáraton. Egyenhaj, egyensmink, egyenpóz, a képek alapján fel sem lehet ismerni az ilyen nőket. Jah, műszempilla, szemöldöktetoválás, totál egyforma mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!