Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » El mondtam egy lánynak, hogy...

El mondtam egy lánynak, hogy szeretem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon gyönyörűséges lány aki rengeteg sok mindenen ment át,Leginkább a barátomban csalodott nagyot aki csak kihasználta.De még mindig szereti a lány a barátomat nem tudta ki verni a fejéből,aztán késöbb taliztam a lánnyal de csak baráti alapon és ugy tűnt mindt ha el felejtette volna a barátomat. De ez nem igy történt ugyan ugy találkoztak a barátommal és fel idézte benne ujra a jo emlékeket meg a rosszakat is. (Barátomnak párkapcsolata van) de úgy is taliztak fájdalmat okozva az A-csajnak akivel kapcsolatba van még a mai napig nem tudja hogy megcsalta,B csaj pedig meg az akivel meg csalja és aki nekem be jön.

gondolom le tudtatok szűrni valamit az össze vissza írásomból.

aztán eggyik este írtam A-lánnyal és nagy levegőt véve meg írtam hogy el akarok valamit mondani de szégyenlem,a lány válasza hogy ne szégyeld én pedig el mondtam hogy régóta tetszik és mindig ő jár a fejemben)(Nekem úgy tűnt mindt ha várta volna hogy elmondjam de mégse adott rá választ arra amit elmondtam.azt mondta tudom hogy ő kit szeret,meg hogy nem tud választ adni közben folyamatosan száj elött tartó kezes és piros arcás smilik-et kűldött. Egy kicsit zavarba jöttem és azt írtam hogy vicceltem mert tudtam hogy el fog utasitani azok után de nem tette meg csak én gondoltam azt. És ahogy el mondtam hogy szivattam hűlyűltem ami-hazugság nem akar-nagyon vissza írni.

Nagyon össze vagyok zavarodva és nem tudom hogy most mivan.

a válaszotokat nagyon szépen köszönöm.

17-F)

2020. jan. 22. 10:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyem is a kis szíveteket, ez de szép. Most nem kell tenned semmit, ha akar majd mond valamit, ha meg nem, akkor nem. Ilyen ez a tini szerelem. Emlékszem még rá. 45/F
2020. jan. 22. 10:14
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok jártas nagyon a csajozásban-és vissza huzodó szégyenlős fiú vagyok
2020. jan. 22. 10:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azzal rontottad el, hogy irtad neki, hogy csak viccelsz. Ezelott nem utasitott el, tehat meg akar lehet, hogy o is szerette volna ezt.
2020. jan. 22. 10:28
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor most mi legyen?
2020. jan. 22. 10:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Talán esetleg mondd el neki az igazat.
2020. jan. 22. 10:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Tudom: mindig mindneki a telóján lóg, főleg tini korosztály, de élőben kellett volna elmondani, mert látjátok rögtön egymás reakcióit, testbeszéd, mimika stb sokat elmond és akkokr nem kellene találgatni hogy ez-az a smilei vajon mit jelenthetett...

Mondd el az igazat - ha élőben is tudtok beszélni, utána majd nyit feléd ha ő is úgy gondolja a későbbiekben. A nő választ.

2020. jan. 22. 11:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Lehet csak hitegetett. Nekem is volt már olyan hogy ott ültem egyik csaj ismerősöm mellett és szerelmet vallott neki egyik haverom. Nekem azt mondta hogy "nézd már a nyomi szerelmet vallott nekem" és kiröhögte.. neki meg vissza irta azt hogy "hát lehetne több is de én mást szeretek" és ő is tett oda pirulós fejet. Szóval a messenger az tényleg nem ér semmit ilyen téren
2020. jan. 22. 11:43
 8/10 A kérdező kommentje:

Igazábol élöbe akartam el mondani személyesen neki,De éjjfél volt és már nem tudtam magamba tartani!

Egyébként folyton hív mindenhova,De csak engem és mindig meg ölel mikor találkozunk, mindig néz mikor éppen nem nézek oda.

2020. jan. 22. 12:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát azért ebből már rég le kellett volna szűrnöd a szitut. :D
2020. jan. 22. 15:25
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy őmaga se tudja mit akar igazán vagy össze van zavarodva.

Egyébként: el mond=elmond.

2020. jan. 22. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!