Hogy mondjam el egy lánynak, hogy szeretem?
Figyelt kérdés
Ismerjük egymást egy iskolába járunk. Az utóbbi időbe elég sokat beszéltünk messengeren. Holnap találkozok vele suli után. Úgyérzem a beszélgetéseinkből, hogy az érzés kölcsönös, de nem tudom hogy mondjam meg neki.2018. szept. 16. 20:57
1/5 anonim válasza:
Szerintem ne támadd le azzal hogy szereted, mielőtt még bármi is történne köztetek. Előbb alakíts ki vele egy párkapcsolatot, és utána dobd le az "sz bombát" :)
2/5 anonim válasza:
Illetve inkább fogalmazz úgy, hogy szerelmes vagy belé/belé estél, mert ha simán azt mondod, hogy szereted azzal sokkal valószínűbb, hogy elijeszted, illetve jó eséllyel azt fogja mondani, hogy: "nem is ismersz" (bár ez mindkét esetben megtörténhet, de még így is jobb esélyeid vannak szerintem a szerelemmel, vagy ha egyáltalán nem vallasz érzelmekről, csak egyértelmű szándékkal közeledsz felé, kezdeményezel)
3/5 anonim válasza:
A tetteiddel éreztesd vele. Legyél vele kedves, adj neki valami kis apróságot, suliban szünetben vigyél neki egy csokit, ilyenek :) ne támadd le az érzéseiddel..
4/5 anonim válasza:
sehogy.
amíg nem feküdtél le vele,addig tartsd magadban ezt a tényt.
ellenkező esetben soha nem fogsz lefeküdni vele.
a komolykodós vallomások helyett inkább flörtölj vele és nevettesd meg.
ennek van most itt az ideje,nem pedig a vallomásoknak.
5/5 anonim válasza:
Ha megmondod neki szemtől szembe, hogy szereted, de közben nem tudod, hogy ő pontosan mit érez - az picit tolakodó.
Iskola után hívd meg egy kávéra vagy fagyira, vagy valahová.
Vagy dicsérd, hogy szép a ruhája, mosolya stb. Amit mond, még ha nem is érdekel a téma - kérdezz bele, érdeklődj.
Ne játssz nyílt lapokkal, ha nem teljesen ismered még az adott személyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!