Mit csináljak, ha a sofőr DIREKT nem áll meg a megállóban, pedig jelzek?
Városi buszról van szó. Harmadszorra csinálta meg a sofőr, hogy jeleztem, egyedüli leszálló lettem volna, és nem állt meg. Továbbhajtott a megállóban. Persze rögtön szóltam, és sűrű bocsánatkérések közepette megállt. Jaj bocsánat, nem vettem észre, bocsánat... Persze, mindig pont nálam nem veszi észre. Egy dolga van, hogy figyelje a k_rva műszerfalat, és ha van leszálló, megálljon. Elsőre nem volt semmi, előfordul. Másodszorra már morogtam, a harmadiknál meg már mérges voltam, hogy ez most szórakozik velem?? Ugyanaz a sofőr volt mind a három alkalommal.
Mit csináljak, ha direkt csinálja? Neki szóljak, vagy a busztársaságnál tegyek panaszt? Ti mit tennétek? Szórakozzon a jó édes anyukájával....
L/24
Már sok sikeres panaszlevelet küldtem. 1es vagyok.
Nem hiszek az "úgysem ér semmit a szavam" lúzer károgásban. Én kiállok magamért, sikerrel. Ti meg szívjátok a fogatokat meg vegyetek kocsit mert nem mertek még egy ilyet se elintézni xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!