Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti is beterveztétek már, hogy...

Ti is beterveztétek már, hogy hónapokon át végigbulizzátok a hétvégét, ha a felesleges karanténosdi lecsengett nálunk is itthon?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 27. 14:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok: szerintem minimális enyhítés jön,nyit egy két bolt,esetleg fodrász.

Mozi ilyesmi hasonló dologot korainak gondolnék.

2020. ápr. 27. 16:41
 12/18 anonim ***** válasza:
80%
Hétvégére sok túrahelyet lezárnak. Aki hétköznap dolgozik, az nem tud kirándulni.
2020. ápr. 27. 17:00
 13/18 anonim ***** válasza:
57%
Ja ja. Leginkább csajok miatt akarok menni. De a piàt sem vetem meg.
2020. ápr. 27. 17:19
 14/18 anonim ***** válasza:
35%
Én sem értek egyet a "felesleges" szóval a kérdésben. De ha lecseng a járvány hazautazom, mert már majdnem három hónapja nem láttam a szüleimet. Utána pedig nem igazán bulizni terveztem, sokkal inkább túrázni, kirándulni valami szép hegyekbe. Egyetlen egy ivászatot beszéltünk a csajokkal csak (négyen vagyunk összetartva), de az is inkább egybe lesz az egyikünk szülinapja, és búcsú kettőnktől, mert új kezdetünk lesz.
2020. ápr. 27. 17:27
 15/18 anonim ***** válasza:
75%
Hát ha nem is fogok törvényszerűen minden hétvégén menni, de azért szeretném kicsit bepótolni a lemaradást :D Főleg a koncertekből.
2020. ápr. 27. 22:17
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig se bulizgattam.
2020. ápr. 28. 12:17
 17/18 anonim ***** válasza:
75%
én kihasználom a karantént és végigbulizom (szociál disztenszing van, mivel ez egy egyszemélyes VIP party). most nyaralok úgy igazán.
2020. ápr. 29. 13:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Eddig se buliztam szoval nem, és nem volt felesleges. A feloldás meg enyhítés...na azt nem kéne
2020. máj. 1. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!