Ti is beterveztétek már, hogy hónapokon át végigbulizzátok a hétvégét, ha a felesleges karanténosdi lecsengett nálunk is itthon?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 27. 14:39
11/18 anonim válasza:
Utolsó vagyok: szerintem minimális enyhítés jön,nyit egy két bolt,esetleg fodrász.
Mozi ilyesmi hasonló dologot korainak gondolnék.
12/18 anonim válasza:
Hétvégére sok túrahelyet lezárnak. Aki hétköznap dolgozik, az nem tud kirándulni.
13/18 anonim válasza:
Ja ja. Leginkább csajok miatt akarok menni. De a piàt sem vetem meg.
14/18 anonim válasza:
Én sem értek egyet a "felesleges" szóval a kérdésben. De ha lecseng a járvány hazautazom, mert már majdnem három hónapja nem láttam a szüleimet. Utána pedig nem igazán bulizni terveztem, sokkal inkább túrázni, kirándulni valami szép hegyekbe. Egyetlen egy ivászatot beszéltünk a csajokkal csak (négyen vagyunk összetartva), de az is inkább egybe lesz az egyikünk szülinapja, és búcsú kettőnktől, mert új kezdetünk lesz.
15/18 anonim válasza:
Hát ha nem is fogok törvényszerűen minden hétvégén menni, de azért szeretném kicsit bepótolni a lemaradást :D Főleg a koncertekből.
17/18 anonim válasza:
én kihasználom a karantént és végigbulizom (szociál disztenszing van, mivel ez egy egyszemélyes VIP party). most nyaralok úgy igazán.
18/18 anonim válasza:
Eddig se buliztam szoval nem, és nem volt felesleges. A feloldás meg enyhítés...na azt nem kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!