Milyen életet élsz most és milyet szeretnél élni (reális határokon belül)?
Kezdem én.
24/L vagyok, szingli, szüleimmel lakom, két embert tartok barátomnak, az egyik másik városban él. A munkám egész jó, de keveset keresek vele. Hobbijaim nem nagyon vannak.
Amit szeretnék: Örülnék, ha már házas lennék és lassan szeretném, ha megszületne az első gyermekem (igen, ilyen fiatalon). Először mondjuk egy boldog, szeretetteljes és harmonikus párkapcsolat jöjjön el :) szeretnék saját lakást. Autót nem feltétlenül, de jó, ha van. Szeretnék egy nagyobb baráti kört, akikkel gyakran ütöm el az időmet. Szeretnék egy olyan munkát, ahol annyi a fizetésem, hogy el tudjam minimum magamat tartani és közben szeressem is. Az írás az, ami jól megy és szeretem, jó lenne, ha használhatnám a munkám során. Szeretném, ha könnyebben rá tudnám magam venni a sportra és ha megtalálnám életem hobbiját. :)
Ti jöttök :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!