Ha valakinek éjjel, hajnalban írok messengeren és ő felébred rá, akkor ki a hibás?
#9:
Te meg mi a büdös francért nem alszol éjjel, miért másokat csesztetsz Messengeren?
Ennyi erővel soha senki ne írjon senkinek, mert nem tudhatod hogy mikor alszik a címzett.
Eleve érkeznek éjszaka is emailek, frissítések, szóval nem is értem azt aki nem némítja le, mielőtt lefeküdne...
Egyébként mi értelme ennek, hogy "Este 10 és reggel 6 között"? Annyira személyfüggő, hogy ki mikor pihen. Engem például simán lehet éjfélig hívni, viszont nagyon nem szeretem, ha reggel 9 előtt "zaklatnak".
A megoldás?
Nem mástól várom, hogy belelásson a fejembe, hanem én lenémítom a telefont, amikor én tudom hogy nem szeretnék hangokat belőle. Nem nehéz.
Én kikapcsolom a netet éjszakára, de nem némitom le a telefont. Így messengeren/whatsappon/viberen/instan írhat bárki bármikor, nem jelez a telefon, majd megnézem reggel.
Ellenben ha smst írtál, akkor az gáz, mert akkor szól a telefon.
A telefon lenémítása az ébresztés meg a média hangját nem befolyásolja. Ráadásul, ha nincs bekapcsolva a net, akkor a Messenger üzenetek nem jönnek be.
Én is szoktam éjfél után írni Messengeren az egyik barátomnak. Másnap reggel szokott válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!