Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a mai feminizmusr...

Mit gondolsz a mai feminizmusról? (kifejtés lenn).

Figyelt kérdés

Szerinted szükséges még a nők jogaiért harcolni?

Mi az, amiben hátráltatva van egy nő /férfi, a másik nemhez képest?

Szerinted kinek kellene még több jogot és lehetőséget nyújtani?

Vagy már egyensúlyban állnak a nemek? Milyen hatásai lehetnek a túlzásba esésnek?

2020. ápr. 19. 07:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
31%

"Ilyen gondolatokkal te sem különbözöl a fent említett férfi társadalmunktól. Gratulálok."

Mint említettem, pontosan erről szól a film!

Tehát az általad bemutatott és végletekig elítélt "társadalomról" , csak épp női szereplőkkel.

De persze az úgy rendben van igaz?

Pont erről beszélek! Ez így egyenlőség?

Egyébként meg mindent elmond rólad, hogy szerinted a fenti jellemzők igazak lennének a férfiak 70%-ára!

Ezzel le is írtad magad, annyira égő, hogy nekem kínos ekkora agyfosást elolvasni.

2020. ápr. 19. 09:51
 12/18 anonim ***** válasza:
83%

43% vagyok, még annyit hozzá, hogy még mindig akik a mai napig védik a nőket, azok a férfiak.

Szóval nem kellene őket provokálni.

2020. ápr. 19. 09:58
 13/18 anonim ***** válasza:
83%

1, Jó dolog, hasznos, kivéve pár országban;

2, Igen, de nem Mo.-n, ott minden nő kiáll önmagáért;

3, Nem lehet vegyes MMA-mérkőzés;

4, Egyensúlyban kezd lenni, így nem kell senkinek sem. Talán inkább a hapsiknak kellene elfogadni, hogy a nők is jobban érvényesülni szeretnének;

5, Nem lenne senkinek sem párkapcsolata.

2020. ápr. 19. 10:52
 14/18 anonim ***** válasza:
77%

"Hányszor de hányszor látom a boltban ahogy a férfi kritikán aluli módon kiabál a feleségével/barátnőjével, amiért az betett valamit a kosárba... vagy valami " rosszat " csinált."

Én még ilyet nem láttam, pedig elég sokat vásárolok. Amúgy meg mit számít az, hogy valaki milyen nemű? Nincs olyan, hogy egy bizonyos viselkedés attól függően kerül megítélésre, hogy nő, vagy férfi követte el.

2020. ápr. 19. 12:25
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

"hanem csak úgy bekerülni vezetői pozíciókba.Igen,csak hát oda tanulni is kellett volna.Ugye itt már nem elég a felhúzom a szoknyát-letolom a bugyit kombó"

Na, pont az ilyen sztereotípiákról írtam, erre le lettem pontozva. Miből gondolod, hogy egy nő csak úgy tud érvényesülni, vezető pozícióba bekerülni, hogy letolja a bugyit, és nem úgy, hogy tanul?

2020. ápr. 19. 12:37
 16/18 FoxtrotLidérc ***** válasza:
77%
Szerény véleményem nagyon leegyszerűsítve: A "mai feminizmus" kikiáltott többmilliárd embert "ellenségnek". És konkrétan az összes létező f***om tele van ezzel a fogyatékosok háborújával.
2020. ápr. 20. 05:31
 17/18 Simon Petrikov ***** válasza:
33%
Ha régebben nem is az volt, most már tényleg csak kommunizmus szoknyában, és félek tőle, hogy kommunista diktatúrához és éhezéshez fog vezetni.
2020. ápr. 20. 20:42
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Vannak gáz aktivisták, vagy mik... Leordítanak bárkit, akiről azt gondolják, hogy nem veszik őket komolyan, közben meg fasiszta módon kioktatnak hogy hogyan lehet beszélni, meg hogyan nem. Nincs drogos, szerhasználó van. Nincs kva, prostituált van. Férfierőszak van, cigánybűnözés nincs. És ha ezeket nem tudod, akkor menjél szépen tanulni, de csak csendben, mert ezeket már rég tudni kéne, és nem reklámoznám a tudatlanságomat, mert ciki.
2020. ápr. 20. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!