Tényleg túlzásba vinném a spórolást?
Csak akkor veszek ruhát ha már szinte majdnem teljesen elnyüttem. Nem voltam és nem is járok sehova sem utazni, nem veszek részt semmi olyan programba ami pénzbe kerül. Nem szoktam ajándékozni, nem tartok fent autót sőt jogosítványt sem tettem le mert arra jutottam hogy túl sok pénzbe kerül.
Inkább otthon lakom szüleimmel mert így több pénz marad, megeszek bármit csak ne kerüljön nekem pénzbe. Az egyetlen dolog amire költök mint szórakozás az internet havidija, plussz hetente egyszer veszek egy liter diétás kólát.
Születésnapomat azzal ünnepeltem hogy beültem mcdonaldsba, luxus költés.
Másik nagyobb kiadásom 3 havonta fodrász, ami utazással együtt 2 ezer FT.
Egyébként otthon ülök egész nap, csak munkába járok.
Nagyon nagyon nagyon kevés pénzt kapok havonta (151 ezer nettó,néha picikét több)
Teljesen félek mi lesz a jövőben mert hiába spórolok így is kevés lesz jövöre, mikor lesz lakás stb, de addig is okosban túl kell élnem.

31-es
Nincs szükségem gyerekre, rontaná az életszinvonalamat, magamért akarok élni hogy nekem jó legyen.
Túl késő az öröklés, olyan 65 éves leszek legalább mire megöröklök bármit is, akkora már teljesen mindegy lesz.
És addigra már meghízott rajtam az albérlet kiadója, végtelenségig meg nem lakhatok szüleimmel mert agyamra mennek
32-es
Nem fognak nekem hitelt felvenni, se kezességet vállalni, nem idióták.
Én sem fogok felvenni hitelt, egy bank se ad ennyi pénzre, nekem meg egy patkánylyuk mucsajröcsögén amire telene hitellel is semmi szükségem sincs.
Csakis egy nagyobb városban levő lakás felel meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!