Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg túlzásba vinném a...

Tényleg túlzásba vinném a spórolást?

Figyelt kérdés

Csak akkor veszek ruhát ha már szinte majdnem teljesen elnyüttem. Nem voltam és nem is járok sehova sem utazni, nem veszek részt semmi olyan programba ami pénzbe kerül. Nem szoktam ajándékozni, nem tartok fent autót sőt jogosítványt sem tettem le mert arra jutottam hogy túl sok pénzbe kerül.

Inkább otthon lakom szüleimmel mert így több pénz marad, megeszek bármit csak ne kerüljön nekem pénzbe. Az egyetlen dolog amire költök mint szórakozás az internet havidija, plussz hetente egyszer veszek egy liter diétás kólát.

Születésnapomat azzal ünnepeltem hogy beültem mcdonaldsba, luxus költés.

Másik nagyobb kiadásom 3 havonta fodrász, ami utazással együtt 2 ezer FT.

Egyébként otthon ülök egész nap, csak munkába járok.

Nagyon nagyon nagyon kevés pénzt kapok havonta (151 ezer nettó,néha picikét több)

Teljesen félek mi lesz a jövőben mert hiába spórolok így is kevés lesz jövöre, mikor lesz lakás stb, de addig is okosban túl kell élnem.

2020. ápr. 16. 18:44
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
84%
Havi 200-ból Audi A8 meg a tököm... :D
2020. ápr. 16. 20:27
 22/34 A kérdező kommentje:

Évekig spórolt egy használt 10+ korúra....

Nem értek hozzá, de sokat költ fenntartás, kötelező stb.

2020. ápr. 16. 20:29
 23/34 anonim ***** válasza:
15%

Azért ennyire veszeetten spórolni beteges és igénytelen, sőt, biztosan potyaleső is vagy!

Férfi vagy, vagy nő? Korod?

2020. ápr. 16. 20:31
 24/34 A kérdező kommentje:
Ha nem spórolok akkor sohasem lesz semmim, így is sokan írták itt is hogy még spórolva sem lesz semmi, de legalább próbálom lehetőségeimből legtöbbet kihozni.
2020. ápr. 16. 20:35
 25/34 anonim ***** válasza:
95%

De ha így állsz neki, hogy sosem lesz semmid, akkor mi a fenének spórolsz?

És miért nem segítenek a szüleid?

2020. ápr. 16. 20:37
 26/34 anonim ***** válasza:
95%

Amúgy ha ez igaz, akkor ez nem élet, csak puszta létezés.

Nyilván nem azt mondom, hogy két kézzel el kell szórni minden pénzt, de annak sincs értelme, hogy semmit nem csinálsz az életben, csak vagy.

2020. ápr. 16. 20:43
 27/34 A kérdező kommentje:

Ilyen a személyiségük, egyébként ők is elég spórolosak, sok mindent tőlük tanultam a spórolásban.

Nem szivesen adnak,maguknak való emberek, még saját gyerekeikkel szemben is, saját szavaikkal "annyit segitünk hogy nem kérünk lakbért meg lakhatást többit oldjátok meg ahogy tudjátok"

Sok pénzük van de maguktól is sajnálják szóval egyszerüen ilyen természetük ez van, én részemről ha nekem már lenne alap akkor nem spórolnék ilyen extrémen de így lakás nélkül létbizonytalanság érzetem van.

2020. ápr. 16. 20:45
 28/34 anonim ***** válasza:
95%
Magyarázkodhatsz de a kérdésed az volt "Tényleg túlzásba vinném a spórolást?". És igen, nagyon túlzásba. Választ kaptál. Most már mentegetőzhetsz jobbra balra, de nem veszed észre, hogy ez már nem életképes. Tudom ajánlani a külföldi 'Extreme Cheapskates' című műsort.
2020. ápr. 16. 21:02
 29/34 anonim ***** válasza:
94%
Ez már betegség. Ugyanúgy mint az mikor valaki mindent megvesz mert attól lesz boldog, aztán meg nincs pénz. Arany középutat meg kell találni itt is. Egyébként szerintem nagyon gáz hogy még egy Kicsit sem adsz bele a családi kasszába.
2020. ápr. 17. 11:10
 30/34 A kérdező kommentje:
Minek adnék ha nincs szükségük rá. Nekem van rá szükségem,én vagyok szegény.
2020. ápr. 17. 12:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!