Kezdem unni már ezt a bezártságot, semmit tevést, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ugyebár most a jelenlegi helyzet nem tudja biztosítani az átlagos életmódot és elég sok mindent kivett a hétköznapjaimból. Nincsenek baráti kocsmázgatások, bulizgatások. Nagyszülőkhöz biciklivel sem tudok lemenni sportolás céljából mert mióta a helyzet súlyosbodott abszolút kizárja a családot a mindennapjaiból. Múltkor muszáj volt lemenni hozzá, aztán mentem volna be a házba és rám ordított, hogy: "ne gyere közelebb"
Pedig semmi oka nem volt aggódni mert már azelőtt is 2 hete ki se mozdultam. Edzőterem is zárva. Oda se lehet menni.
Úgy érzem magam, hogy teljesen magamba fordultam és mentálisan, valamint fizikailag is megérzem magamon.
Valami tanács?
2020. ápr. 11. 17:23
11/11 anonim válasza:
Csinálhatsz bármit amihez eddig nem volt kedved vagy időd a dolgos hétköznapok miatt.Otthon edzés,bicaj bárhol ahol nincs ember (magyarul most elég sok helyen xD) önfejlesztés, olvasás, sorozatnézés mint azt már sokan írták és én is csinálom. Számtalan új hobbit találhatsz kérdés mihez adottak a lehetőségek, a horgászat most nem jön be de esetleg barkácsolás, főzés bármi ami elveszi az időt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!