Miért nem lehet kapni ember tápot?
Miért nincs egy olyan táp, ami tartalmaz minden szükséges anyagot? Akkor nem lenne senki a kajálás miatt beteg. Nem veszekednének az emberek azon, hogy mit főztenek vagy miért nem segít a másik kitalálni, hogy mit főzzön az egyik.
Szerintem nagyon nehéz egészségesen enni. Én biztos megvenném a tápot. És Kkor konyha se kellene a házakba, kevesebb otthoni baleset is lenne.
Van. Nem táp, hanem tápszer.
De az ember szeret enni. Szereti az ízeket. Hidd el, bármelyik rákbeteg lecserélné a banán/vanília/kakaó ízű tápszerét csülökpörköltre. Ne akard kipróbálni!
Szerintem nem is létezik.
De. Pl a szondán keresztül tápláltakat is avval etetik.
Végezd el az élelmiszermérnök felsőfokú képzést, kísérletezd ki az embertápot, csinálj neki reklámkampányt! Meg fogsz gazdagodni. A névadáshoz van ötletem: Hétfő, Kedd, Szerda stb (persze mindegyikben ugyanaz a kaja lenne, csak a csomagolásuk lenne más :D
Btw létezik mérnöki módon kikísérletezett élelmiszer az űrkajaán túl is, pl. a katonák egyéni ételkészlete.
Ott van a babáknál a tapszer.
Bemész pl.:az EuroFamily-be és vegyél Milupa tápszert és legyél boldog.
Vannak, folyékony tápszerek pl. Nutricia tápszerek, mint a Cubitan, Nutridrink, Culevit / ez utóbbi, mondjuk, rákbetegek részére /. Folyadék ill. por formátumban.
Nagymamám kapott annak idején, súlyos betegsége alatt folyékony tápszert, többféle ízben / eper, kakaó, stb. /, az orvosa írta fel neki. Csak sajnos szegény közben meghalt, így ami maradt, én ittam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!