A többi ember hogy tud takony nélkül tüszenteni?
Mindig látom, hogy óra közben vagy csak úgy a folyosón, vagy akárhol a nagyvilágban "kéz nélkül" tüsszentenek.
Nem értem, hogy hogy? Én akárhányszor tüsszentettem ha nem fogtam be az orrom egy rakás takony jött ki..
A többiek meg csak úgy tüsszentenek, aztán fújják ki. Nekem mindig be kell fognom az orrom.
Valaki felvlágosítana, hogy most velem van-e a baj, vagy mi van?
Nem tudom, nekem olyankor a számon jön ki a tüsszentés, az orromon semmi. :D
Egyszerűen "átirányítod" a levegőt a szád fele.
VISZONT attól függetlenül, hogy nem lóg a jégcsap az orrodból, ilyenkor is távozik váladék, szóval NEM ajánlott így tüsszenteni, én is max akkor szoktam, mikor az erdőben a semmi közepén rámjön az allergiás száraz tüsszögőroham.
jó, azt tudom persze, meg nem a mostani körülményekre értem, hanem csak úgy általánosan...
igazából úgy vettem észre, hogy óra közben (amúgy 11.-es vagyok) az osztálytársaim úgy tüsszentenek, hogy csak eltakarják az arcukat, nem fogják be az orrukat.
Én még a portól is úgy üsszentek, hogy ha nem fogom be az orrom két zsepinyi taknyot prüszkölök ki..
Bocsánat, de annyira viccesen fogalmazol :D
Amúgy nekem is függ attól, hogy mitől tüsszentek, bár én inkább köpök. Azóta megtanultam azt a módszert, hogy befogod az orrod, becsukod a szád, így semmi nem jön ki egyik testnyílásodból sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!