Ha az ember kiveszi az orrából a piercinget és úgy fúj, akkor kijön a piercing lyukán a takony?
Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam zseniális pénteki kérdése. XD Kicsit átfogalmaztam az eredetit, mert ő így mondta: "Ha valaki kiveszi a piercinget, akkor a lyukon kiszáll a fika?" XD
De engem tényleg érdekel ez a kérdés.
2009. jún. 6. 11:52
2/7 anonim válasza:
nem fog kiszállni a fika a piercing lyukán:D, mert sokkal kisebb mint a rendes lyuk, de még ha befogná az orrát, szerintem akkor sem, mert túl kicsi a lyuk hozzá:D
De csak akkor tudhatjuk meg biztosan ha kipróbálja valaki:D
4/7 anonim válasza:
Kedvetekért kipróbáltam ! és jelentem nem nem lehetséges :)
5/7 A kérdező kommentje:
Wow! :D Nem reméltem, hogy kapok válaszokat erre a buta kérdésre. :) Szóval köszönöm mindenkinek, aki írt, annak meg főleg, aki ki is próbálta. :D
2009. jún. 6. 13:14
6/7 anonim válasza:
Vazz!LOL, rég nevettem ekkorát, köszi!
7/7 anonim válasza:
Én is kipróbáltam, de nem jött semmi a lyukon :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!