Van olyan, hogy valakinek nem áll jól egyszerűen a smink vagy csak nem jól csinálták meg neki?
Nekem valahogy nem tetszik az arcom benne. Próbáltam magamnak is, próbálták mások is nekem és valahogy nem olyan, amilyenre számítottam. Például ha szemhéjtust használok, arra így rálóg a szemöldököm alatti rész és alig látszik belőle valami, meg ha kihúzom a szemem alul is, úgy nézek ki, mint egy kiégett rocker... Próbáltam a rúzst is, az is tök hülyén áll, a szemöldököm kihúzva olyan gonosznak tűnik, mert hülyén nő a szőr és eleve lejjebb van a közepe, mint a két széle... Ráadásul ilyen fakó bézs színem van és minden alapozó túl rózsaszín vagy túl sötét rajtam, szóval ha összedobok valamit, kapásból 20 évvel idősebbnek nézek ki benne.
Ez azért van, mert bénán sminkelek vagy azért, mert egyszerűen vannak, akiknek nem áll jól?
"Alapozobol van light beige arnyalat, pl a Catrice-nek" pont azt használom és valahogy nem stimmel, túlságosan hamar beolajosodik. Van a catricenek egy másik alapozója, ami matt (hd liquid coverage), annak az állaga jó lenne, de hagy egy ilyen jellegzetes, rózsaszínes-sárgás színt a bőrömön, túl telített a szíme a szürkésebb bőrömhöz képest. :/
Kövér nem vagyok amúgy, egyszerűen ilyen hülyén néz ki a szemem, mint pl Catherine Zeta Jonesnak, csak mellé szürkés világos színe van, még annyira sem szelíd, mint a barna: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!