Ha rákban és autó balesetben többen halnak meg akkor már nem is kell törődni a Koronavírussal?
Csomót olvasom itt meg, facebookon, hogy rákban , meg autó-balesetben többen halnak meg s írják ide az adatokat, hogy mondjuk 40 ezren, ezzel szemben meg csak 40-en a Koronavírus miatt.
Szóval valahogy arra akarok kilyukadni, hogy akik ezt írják, hogy " háá rákba többen halnak meg" azok csak a számokat látják vagy mondjuk átérzik, hogy 1 ember halálát jobb esetben 2 család azaz akár 6 ember gyászát veszik semmibe ?
Egyesek addig nem nyugszanak amig nem nő a vírus egy fél emberiséget kiirtó újabb fekete halál járvánnyá
ŐK MEGVÁRJÁK
A H1N1 és a SARS idején bedőlt? Nem, pedig az pusztítóbb volt, mint ez. Most gyakorlatilag az egész turizmus-vendéglátás szektor áll. Ebben benne van Sanyi bácsi sarki kiskocsmájától kezdve a puccos éttermeken keresztül a fesztiválokig, koncertekig minden. Van fogalmad róla, mekkora adókiesés ez? Nem beszélve a strandokról, gyógyászati- és üdülőközpontokról, meg azokról a gyárakról, akik potom 1-2000 embert tettek lapátra nemrégiben fejenként. És a gyárakban javarészt nem az a réteg dolgozott, aki sok tartalékot halmozott volna fel...
Nekem mindegy, de leírom sokadjára is: ne sírjatok, ha pár hónapon belül nem lesz pénz vajaskenyérre sem!
Én értem, hogy a cél az, hogy lassítsuk a járvány terjedését (mivel megakadályozni lehetetlen), és ezért vannak az óvintézkedések. Az egyetlen probléma az, hogy a kormány HÓNAPOKRA akar így berendezkedni. Gazdasági szempontból 1-2 hét, esetleg 1-2 hónap még oké, de ennél több idő nagyon meg fogja viselni kicsiny országunk amúgy sem túl szárnyaló ökonómiáját.
Csak az a baj, hogy most rengetegen nem látnak tovább a koronavírusnál, és teljesen váratlanul fogja őket érni az ezer forintos kenyérár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!