Ti bírjátok a távoktatást?
Én se értem.
Ugyanitt állok,konkrétan már belem kiszakad,egésznap a gép előtt ülök..
Anyám tanár,nála ugyanez van,ő azt mondta hogy nem fog sokat adni,mert tudja hogy nehéz...na mindegy... Kiváncsi vagyok,mikor fognak a tanárok is bele rohadni/unni a sok munkába.
De ők tudják.
Estis vagyok, szóval nem túl megterhelő, ami kicsit aggaszt az az, hogy a gyakorlattal hogyan fogunk haladni, mert burkolónak tanulok...
Egyébként hetente egyszer feladat minden tanár valamit, azt szépen beosztom és visszaküldöm, bár valamikor hiányosak a dolgok amiket a tanárok kiadnak, vannak bennük hibák, vagy épp nem egyértelműek, esetleg a program fagy amit használunk, de én tűrhetőnek mondom ebben a formában, ha ez velem gimiben történt volna, szerintem megbolondultam volna. Kitartást mindenkinek!
Estis vagyok egy BSc-n, nálunk is így van... Katalógus helyett kvíz, nade estin nem volt katalógusos az a gyakorlat, de a kvíz nekünk is kell.
Heti röp zh helyett, amire ha az ember lassan tanul is, akkor is elég 1 óra, most beadandó van, ami simán elvesz 4 órát.
A másik tárgyból mostanában lenne esedékes a zh, ahelyett lesz majd 2 beadandó...
Konkrétan tegnap munka után futottam, aztán beadandózás, ma beadandózás egész nap, holnap zh-ra készülés és beadandózás.
Eközben ok, hogy otthon vagyok, de lenne más ötletem is az időtöltésre!!
Nekem szerdáig vannak az órák, egyedül a hétfői óráim vannak "megtartva" Teamsen. Egyelőre beadandókat kérnek csak, egyik tárgyból írtunk egy próbatesztet csak. Van olyan tárgyunk, amihez nekünk kellene a könyvtárból gyűjteni az anyagokat, és azokból lefeleni a tanárnak/tanároknak. Hát, nyílván nem járhatunk be a könyvtárba, a tanár nem adott meg más forrást ahonnan gyűjthetjük a dolgokat, szóval ez szerintünk halasztódni fog következő szemeszterre. Az elején nagyon zavart, hogy az összes oktató közül csak EGY tudta normálisan leírni, hogy mit mikorra kér, a többi a világát nem tudta.
Nagyon rossz ez a helyzet minden szemszögből, reménykedek a legjobbakban, reménykedek abban, hogy ősszel már visszamehetünk az egyetemre. Mindenkinek kitartást és sok (lelki)erőt kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!