Miért tartják ribizlinek azt a nőt, aki nem tud egy férfi mellett lehorgonyozni, miközben ugyanez férfiben mennyire menőnek számít?
Én is biológiai okot látok a háttérben: fajfenntartás szempontjából az a jó, ha a hím sok nősténnyel párosodik, mert így lesz sok utód. A nőstények viszont jellemzően csak egy hímet szoktak magukhoz engedni.
Persze, az embernél ez nyilván nem tudatos, de ez (is) lehet a kettős mérce forrása.
Azert az allatoknal jellemzoen egy nosteny is tobb him utodjait szuli meg, nyilvan egyszerre csak egytol... de most melyik fajhoz akarjuk magunkat hasonlitani? :D A macska dug osszevissza mindegyikkel, kutyak detto, a majmokat pl pont nem tudom, egyes madarfajoknal meg eletre valasztanak part, MINDKETTO, a him es a nosteny is.
Valojaban igen keves olyan allat van, ahol a him dug ossze-vissza, de a nosteny meg csak azzal az egyel egesz elete soran. A legjellemzobb az, hogy mindket nemu allat ossze-vissza parzik.
# 11 Ne Istenemezzél itt nekem, bakker! :D És ha mi nők is szeretnénk, ha a pasink farkán nem kotlott volna előttünk már fél Európa?
Na meg, szeretitek ami tiszta. Igen, ezért vagytok képesek akármilyen szutyok luvnyát megdugni, aki csak szétteszi a lábát, igaz? Persze, nem minden pasi ilyen, de akikre a kérdésemben utaltam, pont ilyenek.
Aki az állatokhoz akar minket, EMBEREKET összehasonlítani, az az ember annyit is ér! Az állatok nem gondolkoznak, csökött agyuk van, végtelenül egyszerű módon élnek (kaja-baszás körforgás). Nem tudnak komplex módon gondolkodni. Nincs értelmi szintjük, nincs intelligenciájuk.
Sajnos sok emberre ugyanezek elmondhatók...
# 18 Állíts már magadon, te szánalmas nyomorult idióta! Tudod kit fogsz te krvázni! Hol az anyádba írtam, hogy magamról beszélek? Ha ez megnyugtat, én lassan 13 éve ugyanazzal a férfival élek, de nem ítélem el, ha valaki nő létére gyakran váltogatja a partnereit, vannak egyéjszakás kalandjai stb.
Ha téged megcsaltak, vagy csak nem marad meg melletted egy nő sem, akkor gondolkozz el nem azért van-e, mert nem vagy eléggé férfi!? Gyanítom, csak egy nyomorult ki patkány vagy, aki a kutyának nem kell a hülye természete miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!