Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Darai Andreának (Mankernek)...

Darai Andreának (Mankernek) hogy van ennyi ideje főzni/sütni Lora mellett? Én sokszor 4 hónapos baba mellett egy mákos tésztát nem tudok összedobni.

Figyelt kérdés

2020. ápr. 2. 12:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Jaj hölgyek (feltételezem) miért kell egyből lehurrogni?
2020. ápr. 6. 09:58
 12/18 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem irigykedésből kérdeztem, sőt, én igenis csodálom azokat az anyukákat, akik megoldják. Nappal sajnos nagyon keveset alszik a babám ( de cserébe éjjel jól alszik :) ) és ha leteszem, miután szopizott kb fél óra múlva kel is. Ezért is érdekelt, hogy egyesek (mosf példának Darai Andit hoztam fel, de akár mást is említhettem volna) hogyan oldják meg egy nagyobb menü elkészítését. Nálunk sajnos nagymama nem jön szóba, mindkettő messze lakik, férjem dolgozik.
2020. ápr. 6. 10:02
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát ők úgy hogy arraaz időre leteszem a játszó szőnyegre, hagy játszon egyedül is picit. Egy oracskat elvan a baba egyedül, úgy h pl mellette főzol meg.
2020. ápr. 6. 14:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy ébren van a baba, még nem kell 7/24 rajta csüngeni. Sőt, rosszul is jársz, ha ezt csinálod, mert akkor azt fogja természetesnek tartani, hogy állandóan vele foglalkozol, és jó eséllyel sosem fogsz tudni a saját dolgaiddal foglalkozni vagy épp öt percre átmenni a szomszéd szobába, amikor ébren van, mert nem fogja érteni, hirtelen miért nem vagy vele, és emiatt sírni fog. A babának teljesen új az egész világ, neki az az egyetlen viszonyítási alap, amit te csinálsz, és hozzád fog alkalmazkodni. Alakíts ki egy számodra is kényelmes rutint, amibe ő is beleszokhat! Ha azt szeretnéd, hogy elég időd legyen házimunkára meg egyebekre, akkor kezdj el ilyeneket csinálni a baba mellett, és akkor azt fogja megszokni, hogy sürögsz-forogsz, mindenfélét csinálsz, közben néha beszélsz hozzá, néha kimész a szobából, aztán visszamész, néha leülsz vele játszani, és így sokkal természetesebb lesz neki, hogy odafigyelsz rá, de mégsem állandóan csak vele foglalkozol. Ne azt nézegesd, hogy más anyukáknak mire mennyi idejük van, azzal csak a saját idődet pazarolod!
2020. ápr. 6. 17:33
 15/18 Trivapetrovicsnora válasza:
100%

Szia ! Nekem egy 8 hónapos energiabombám van, túl sokat napközben ő sem alszik. Szerintem egyébként elég egyszerűen meg lehet ezt oldani, én például beleteszem a konyhában a járókába ( külön épület a konyhánk) adok neki egy pár játékot és gyönyörűen el van, míg megfőzök, “beszélgetünk”, játszik. Ha mást csinálok, akkor meg lerakom a földre a szivacsára , jövök-megyek addig ő játszik.

Ha megunja odaülök játszani, vagy kitalálunk valami mást :)

Szóval nem megoldhatatlan a dolog. :)

2020. ápr. 7. 16:19
 16/18 anonim ***** válasza:
Kaszáné csontkollekció naccsasszony letiltott instán, mert belájkoltam egy hozzászólást, ami nem fényezte őt :D Sicc mindenkinek aki nem nyal be! :D
2021. dec. 30. 00:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Te mit tennél, ha valaki a te képed alatt épp "nem nyalna be" neked?
2021. dec. 30. 07:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Csonti megint vemhes
2022. jan. 7. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!