3műszakos gyári meló mellett hogyan tennéd le az érettségit?
Gondolom rugalmasak az oktatásban is ha tanulsz meg a munkahelyen is érdemes érdeklődni, mert lehet támogatnak ebben és kapsz rá szabit.
[link] pl az itt lévő telefonszámot én felhívnám a helyedben, tuti pontosabb infót tudnak adni.
Elég rugalmasak, másrészt ne stresszelj rá, full laza az egész. Nem kell ott lenni minden oktatáson.
Érettségi vizsgához pedig ezt tudom ajánlani:
Irodalom:
Válaszd a műelemzést!
Ehhez van a doksi.hun egy 40 kérdésből álló lista, aztán ha ezekre a kérdésekre válaszolsz, össze fog állni az egész.
Nem nehéz kérdésre kell válaszolni, kb ilyenek hogy ki írta a művet, mikor, ki a főszereplő stb. Ezek mind ott lesznek a lapon, szal nem tudod elrontani, meg ha kb csak vagy 10-15 kérdésre válaszolsz, már megvan a kettes.
Szóbeli tételsort kérsz a tanártól. Azt meg kell tanulni, nincs mese, de ott is elég kb egy 4-5 gondolatot bemagolni és már kettes.
Matek:
Itt csak írásbeli van, ahhoz a Mateking oldalt tudom ajánlani, ott szépen elmagyaráznak mindent, egy kettes abból simán.
Történelem:
Itt megint be kell magolni az X tételt, szintén kell vagy 5 gondolat, sima ügy.
Angol
Raraxy nevű program van telefonra, elég jól magyaráz.
A választott tantárgy pedig az informatika legyen.
Otthon ezt is tudod gyakorolni, Word, Excel, Powerpoint és megvan a kettes.
Sőt, elég a Word és megvan a kettes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!