Gáz ha elkezdtem inni a koronavírus miatt? Ez még nem alkoholizmus, ugye?
Életemben nem ittam alkoholt, legfeljebb csak a családi összejöveteleken, de akkor is max. egy pohárral, plusz havonta nagyon maximum egyszer-kétszer egy sör a haverokkal, de ennyi is. Most viszont egy kicsit rászoktam, minden délután, vagy este megiszok egy pohárral. Hol sört, hol bort, hol valami erősebbet, de sosem annyit, hogy lerészegednék tőle. Sokat stresszeltem és szorongtam a koronavírus miatt, sokszor voltak álmatlan éjszakáim, de mióta "iszom", elmúltak. Majd ha elmúlik ez a járvány, én is abbahagyom. Most úgy gondolom, hogy nehéz ezt végig józanul kibírni. Legszívesebben mesterséges kómában tölteném el ezt az időszakot, és majd csak akkor ébrednék fel, ha már elmúlt.
20/f
Én januárban bekerültem egy elvonó kúrára, amire most sajnos nincs lehetőségem el járni a korona vírus miatt. Igazi kihívás most ebben a helyzetben nem a pohár fenekére nézni, de most tanulom a terápia által, hogyan boldoguljak a mindennapi stresszel alkohol nélkül.
Én mindenre a piát hívtam "segítségül"
Nem kívánom, hogy megtapasztald ezt az életvitelt, így azt javaslom, hogy töltsd ki az idődet olyan otthoni elfoglaltságokkal amik lekötik a figyelmed és oldják a benned levő feszkót. Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!