Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gáz ha elkezdtem inni a...

Gáz ha elkezdtem inni a koronavírus miatt? Ez még nem alkoholizmus, ugye?

Figyelt kérdés

Életemben nem ittam alkoholt, legfeljebb csak a családi összejöveteleken, de akkor is max. egy pohárral, plusz havonta nagyon maximum egyszer-kétszer egy sör a haverokkal, de ennyi is. Most viszont egy kicsit rászoktam, minden délután, vagy este megiszok egy pohárral. Hol sört, hol bort, hol valami erősebbet, de sosem annyit, hogy lerészegednék tőle. Sokat stresszeltem és szorongtam a koronavírus miatt, sokszor voltak álmatlan éjszakáim, de mióta "iszom", elmúltak. Majd ha elmúlik ez a járvány, én is abbahagyom. Most úgy gondolom, hogy nehéz ezt végig józanul kibírni. Legszívesebben mesterséges kómában tölteném el ezt az időszakot, és majd csak akkor ébrednék fel, ha már elmúlt.

20/f

2020. márc. 31. 16:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Igen, ez k_rva gáz.
2020. márc. 31. 20:40
 12/18 anonim ***** válasza:
17%
Ne tedd, tégy valami más, értelmes, hasznosabb tevékenységet.
2020. márc. 31. 21:04
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt csinálom, pedig van munkám, meg egyéb értelmes elfoglaltságom, de mégis. Nem a stressz miatt, én nem félek különösen, szimplán csak unalomból, kiegészítésként. De azért legyen olyan nap, amikor nem iszol. Ha nem tudod letenni, akkor alkoholista lettél.
2020. márc. 31. 21:11
 14/18 A kérdező kommentje:
Télen sokszor meg vagyok fázva, ezért aggódom, hogy akkor a koronavírust is könnyebben elkaphatom.
2020. márc. 31. 21:32
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
De már tavasz van. Nem lesz bajod. Ne legyél paranoiás! Csak maradj otthon!
2020. ápr. 1. 00:38
 16/18 anonim válasza:
100%

Én januárban bekerültem egy elvonó kúrára, amire most sajnos nincs lehetőségem el járni a korona vírus miatt. Igazi kihívás most ebben a helyzetben nem a pohár fenekére nézni, de most tanulom a terápia által, hogyan boldoguljak a mindennapi stresszel alkohol nélkül.

Én mindenre a piát hívtam "segítségül"

Nem kívánom, hogy megtapasztald ezt az életvitelt, így azt javaslom, hogy töltsd ki az idődet olyan otthoni elfoglaltságokkal amik lekötik a figyelmed és oldják a benned levő feszkót. Sok sikert

2020. ápr. 1. 23:54
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Az alkoholizmus az nem árt a koronavírusnak, hanem inkább elősegíti. Magyarországon a legfiatalabb koronás áldozat egy 38 éves alkesz férfi volt. Ezt a hivatalos koronavírus oldalon írták.
2020. ápr. 2. 17:29
 18/18 anonim ***** válasza:

[link]

Ha álmatlanság gyötörne. :)

2020. ápr. 2. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!