Miért nem tudják megérteni az emberek hogy nem csak öregekre és krónikus betegre halálos a koronavírus?
Amikor fiatalokat,egészséges embereket is megöl a vírus.
A másik meg az hogy krónikus beteg sok mindent jelenthet. Ha mondjuk én allergiás vagyok , éppen ezért krónikus betegnek számítok de egészségesnek mondom magam hiszen élhetnék 100 éves koromig. Most akkor halnak még huszonévesen mert a krónikus betegek így még úgy??? Ez a baj itt hogy minden krónikus betegre rá mondják hogy félholt stb.. Amikor lehet a szerencsétlen 100 éves koráig élhetet volna..
A másik fontos dolog hogy teljesen egészséges embereket is megöl a vírus. Csak néhány eset:
Túlnyomórészt az öregekre és a krónikus betegekre halálos a koronavírus.
Lehetnek fiatal áldozatok is de ez a lehet ugyanolyan esélyü mint hogy megnyerem az ötös lottó fődíját, lehet de igen valószinűtlen.
Én is krónikus beteg vagyok huszonévesen, olyan 50 éves koromig élhetnék.
Most vigyen el ez a kór?
Kérdező miért zavar az téged ha valakik nem kezdenek el pánikolni ?
Autó balesetben is sok fiatal meghal, mégis gond nélkül ül be mindenki a kocsiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!