Veletek is volt már olyan, hogy bejelölt egy ismeretlen lány Facebookon és elkezdett veletek csak úgy beszélgetni?
Figyelt kérdés
Velem ez történt és nem igazán értem miért. Szerintetek?
20/f
2020. márc. 28. 20:02
1/15 anonim válasza:
Mert mindenkit végigjelölt.
Valami lehúzás lesz.
2/15 A kérdező kommentje:
Nem jelölt végig mindenkit, mostanában mást egyáltalán nem és átlagos ismerős száma van.
2020. márc. 28. 20:39
3/15 anonim válasza:
Mit jelent az átlagos ismerős szám?
Te ezek szerint visszaigazoltad, nem? Ha zavar, akkor miért tetted?
Lehet hogy csak barátkozni akar? Mivel indított? Visszaírtál neki?
4/15 A kérdező kommentje:
Nem zavar, szívesen beszélgetek én is, csak furáltam, mivel velem ilyen nem szokott előfordulni.
Tök átlagosan, pl. hogy vagy?
Ezzel indított, ha jól emlékszem.
2020. márc. 28. 21:21
5/15 anonim válasza:
Még anno az iwiw-en volt ilyen utoljára.
Mondjuk nem is postolok, nem jelölgetek stb.
6/15 anonim válasza:
És nem kérdezted meg hogy mi az oka a jelölésének? Úgy egyszerűbb lenne megfejteni. :)
7/15 A kérdező kommentje:
Az biztos, de nem tudom, lehet megsérteném vagy ilyesmi :D
2020. márc. 28. 21:37
8/15 anonim válasza:
Úgy kb 5 éve nem történt velem ilyen, ha jön egy értesítés hogy valaki szeretné velem felvenni a kapcsolatot, az mindig egy kamuprofil ami arra kér "szia édes" köszöntéssel, hogy kattintsak az alábbi linkre, hogy élőben szexcamozhasson nekem ingyen, csupán a bankkártyaadataimra van szükség
9/15 A kérdező kommentje:
Igen, olyan volt már velem is.
De ez nem ilyen :D
2020. márc. 28. 22:52
10/15 anonim válasza:
Persze, volt párszor. Általában ezekből nálam semmi sem lett. Akartak egy kis egónövelést meg ilyesmiket és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!