Miért köszönt egy idegen lány a faluban?
Nyáron láttam mikkor fel szált a buszra és rám nézett és leült, én akkor melóból jöttem haza.
Múlt héten jövők haza a melóból ő is ott szált le a buszon mint én, ismerősével beszélgetett (rapper) sráccal, én gyorsabban mentem és le hagytam, és egy idős kollégám ismerősömmel beszélgettem az utcán és jön a lány egyedül ránk köszönt.
Facebookon meg találtam egyedülálló, és rapper barátja volt és így öltözik a csaj is, én nem vagyok rapper kinézetű.
Falun általában közzönnek az emberek!
Én is látok sok számomra idegen embert,de közönök hátha csak én nem emlékszem rájuk!
Ezek szerint Te is abban a faluban laksz. Mióta? Eddig nem tapasztaltad, hogy faluhelyen köszöntik egymást az emberek? Ez azért bevett szokás, mert mindenki mindenkit ismer és ismerősök - ugyebár - köszöntik egymást.
Sőt! Más falu lakója is köszönti a helybelieket és fordítva is ugyanaz a helyzet, ők is igyekeznek köszönteni a falujukon áthaladó idegent.
Városban és nagy falvakban, ahol nem ismerik egymást az emberek, ez nem szokás (de ismerősök között itt is ez van).
Neeem. Ez olyan roboti dolog. Ha neked jó ,csináld!
Mert bejövöl neki.
Viccen kívül: sokan írták, alap igazság: falun mindenki köszön mindenkinek. Nem csak ő fog. Ha meg nem köszönsz vissza, elkönyvelnek bunkónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!