Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akik szigorítanának a holnap...

Akik szigorítanának a holnap életbe lépő korlátozásokon, azoknak mi bajuk?

Figyelt kérdés
A legoptimistább becslések szerint is nyár közepén tetőzik majd a járvány, és ugyan ki bírná ki bezárva hónapokig? Azzal senkinek sem árt a delikvens, ha csak sétafikál úgy, hogy közben nem érintkezik senkivel.

2020. márc. 27. 21:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%

"Tévedsz. Nem előbb fog véget érni, hanem később. Az intézkedés értelme az, hogy lelassítja a vírus terjedését."

Igen, értem, úgy értettem, hogy ha minél később kezdjük el az elnyújtást, annál tovább tart. Ha mondjuk 6 hónapig kell lassítani, akkor nem mindegy, hogy mától 6 hónap, vagy húsvéttól 6 hónap. Tehát valaki minél jobban nem tud a fenekén ülni, annál többet kell majd ülnie.

2020. márc. 28. 07:40
 12/15 anonim ***** válasza:
88%
Igen, ebben igazad van.
2020. márc. 28. 08:44
 13/15 anonim ***** válasza:
12%
Tudjátok az a nehéz, hogy nem ősz van, hanem tavasz. Ha ősz volna, úgyis egyre rövidebbek a nappalok, úgyis utálom az őszt, mert nyálkás-ködös-sötét, akkor inkább bent vagyok akár hónapokig. De most TAVASZ van és ezért piszkosul nehéz bent maradni (én is bent vagyok már 10 napja, de most legalább már a közelben focizókat szétoszlathatja a rendőr!) Mondjuk, a motorosokkal nem tudom mit fognak kezdeni, mert azokat sose büntetik,pedig jómagam azoknak már félórás átmeneti halláskárosodást is köszönhetek (négysávos 7-es, Bföldvár, 2016.07.huszonvalahanyadika - és akkor még nem is volt koronavírus)
2020. márc. 28. 08:51
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésben említetteknek az a bajuk, hogy a normálisabb többség hosszabb ideig fog szívni az agyonképzett, okoskodó, seggükön megülni képtelen embereknek köszönhetően. Az általam említett rétegnek csak a kényszer üti át az ingerküszöbét, de amikor jön az átütő inger, akkor meg vérig lesz sértődve, hogy miért pont őt találták meg. Azért, mert nem ért a humánus megközelítésből! De ezt magyarázhatod, - nem hat. A 250000 forintos bírság, ne félj rövidebb idő alatt hatna, mint gondolnád.
2020. márc. 28. 21:47
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj hogy sokan nem csak sétafikálnak úgy, hogy közben nem érintkezik senkivel. Azzal nincs baj. Kimegyek a házból, séta, futás, nem lihegek rá senkire, rám se senki. Hazaérve szappannal kézmosás. Nem is azokkal van akik ételért, fogkrémért, gyógyszerét vagy dolgozni mennek. Esetleg csak most van idejük szobát festeni ezért az ehez valót megveszik. Túl szép lenne ha ez csak így működne, mindenki értene a szép szóból.

A baj azokkal van akik feleslegesen mennek mindenhova, most jut eszükbe vm teljesen felesleges dolgot venni. Ők összetapogatják egymás után a dolgokat és "tömörülnek" mégha nem is szándékosan. Nem veszve azokról az öregekről akik mindennap kimennek valami kis dologért pl egy tábla csokiért, és ezt minden nap megcsinálják, pedig ők a legveszélyeztetebbek. Ott vannak még azok is akik nem hiszik hogy létezik korona vírus, és azok akik azt hiszik hogy rajtuk nem fog. Abba nem gondolnak bele hogy lehet hogy ők tünetmentes lesznek de átadják vknek aki viszont beteg lesz. Velük van a baj. Elég sok ilyen ember van. Több százezer ember most nem dolgozik, vállalkozások fognak tönkremenni. És mégis vannak emberek akik ezt lesz.ják. Sajnos ilyen az ember, ezért kellenek ilyen intézkedések ha a szép szóból nem értenek.

2020. márc. 28. 23:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!