Miért ennyire erkölcstelen a legtöbb ember?
Instagram , Facebook tele van olyan lányokkal, nőkkel akik olyan képeket tesznek fel hogy épp hogy nem látni a bimbóját , tangás képeket vagy legalább olyat , hogy olyan nadrág van rajta , hogy ki van a fél feneke. Mellüket mutogatják a kamerába, mindig kitolják a feneküket és arról szól a kép, hogy milyen “jó “ seggük van. Mindig erotikus képeket tesznek fel. Az edzős videokról meg ne is beszéljünk , amikor telibe pucsítnak a kamerába.
Férfiaknál is észrevettem, hogy pl. egy edzős képen úgy le van húzva a nadrág, hogy épp, hogy nem látni a férfiasságát...
Én elhiszem, hogy egyesek nagyon megvannak elégedve a testi adottságaikkal, csak nem értem hogy miért kell pl. a kamerába pucsítani.
Alig van olyan lány, aki nem tesz ki szemérmetlen képeket.
Miért lettek ennyire erkölcstelen az emberek? Miért “mindig” a szexualitásra fókuszálnak?
A külsejükön kívül nincs más értékük, így az ilyen képekkel próbálnak villogni mások előtt.
A férfiak meg inkább nőszerzés miatt csinálják ezeket a képeket.
Kedves 7-es!
Én sehol sem írtam , hogy ,,ocsmány szar” vagyok ! :)
Attól mert én nem teszek ki ilyen jellegű képeket , attól már biztos , hogy pl. lapos a seggem ?
Valójában ők árulják magukat
Régi trükk.Aki fizet viszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!