Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt az eddigi legkülönöseb...

Mi volt az eddigi legkülönösebb álmod?

Figyelt kérdés
Lehet jó vagy rossz, akár többet is írhattok.

2020. márc. 26. 10:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyermekként visszatérő álmom volt, hogy anyám parasztasszony ruhába fakanállal kerget át a városon (anyu mindig modernen öltözik, és fakanalunk sincs), majd valahogy az üldözésbe bekapcsolódik egy medve (erdélyi vagyok), és ők ketten kergetnek a városon át :D
2020. márc. 26. 10:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy egy munkatársammal összeveszek, ami be is jött.
2020. márc. 26. 10:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindegyik álmom különleges és fura általában.

Leírom a legrövidebbet:

Tizedik emeleti erkélyen éppen én és a barátnőm játszottunk. (Fogalmam sincs mit kerestünk itt a valóságban nem voltam még ilyen helyszínen)

Egyszer csak a barátnőm fogta magát és leugrott a tizedikről. Nem néztem végig ahogy földetér, rögtön futottam le oda ahol a puffanást hallottam. Érdekes módon a földetérést hallottam, de a testét sehol nem találtam. A lépcsőházban volt egy idős asszony, kicsit boszorkányszerűen nézett ki. Ő elmesélte, hogy hasonló eset történt pár évvel ezelőtt, ahol egy nő öngyilkos lett és valószínűleg szellemjárta a lakás, a barátnőmet pedig megátkozták. Kimentem a ház elé és azon kezdtem el gondolkodni, hogy mi befolyásolhatta volna azt, hogy a test hova esik. Miközben ezen töprengtem meghallottam a barátnőm nevető hangját, ahogy ép a nővérével jön haza egy fagyival a kezében. Én meg összezavarodva állok és meg se tudok mukkani a látványtól.

Ez az álom itt félbeszakadt. Hogy mi volt ez az egész sose derül ki xd

2020. márc. 26. 11:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én gyakran álmodom azt, hogy nem találok haza.

Nem eltévedek, hanem hiába megyek a jó úton, hiába járok jó környéken, mikor odaérek a címre, az nem az otthonom.

Ezen van, hogy csavar az álom még egyet. A lépcsőház stimmel, de mikor bemegyek, akkor az valami teljesen idegen hely, sehová se vezető lépcsőkkel...

És gyakran költözöm is álmomban. Az ingatlan pedig folyton változik. Ha átmegyek egy ajtón, visszafelé biztos, hogy nem ugyanoda jutok.

2020. márc. 26. 11:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

utáltuk egymást a tesóm nőjével, mert kitartotta vele magát, mindig konfiktus volt annak kapcsán hogy teljesen vaginája hatalmába kerítette testvérem, még az sem érdekelte hogy egy szobában vagyunk úgy kuratatta meg magát... egy hat éves gyereket hozott a nő a kapcsolatba, tehát még egy nyomós ok, hogy találjon ez a nő egy gazdatestet, akin élősködhet... szóval rohadtul utáltuk egymást minden nap... Aztán egy alkalommal azt álmodtam hogy ÉN ölelem meg őt és ő is engem, és kva jó volt. Álmomból ébredve arra gondoltam, hogy ha ilyet álmodék hagynom kell a dolgot, némileg javult a helyzet, két év után... és a kisgyerekkel sem jöttem ki, mert elkezdett szemtelenkedni, direkt dübögött fölötten laktak. Aztán álmomban megmentettem, hogy elüsse egy autó. Az úgy volt, hogy az anyja "úristen!" és látom mi a helyzet. Tudod ez olyan megborzongató álom volt, mert telekenézist használva mentettem meg. Libabőrös lettem, hogy képes vagyok erre.

Ezek az álmok után magamba kellett néznem és átértékelni ítéleteimet, és ha szeretsz valakit nem zavar, ha dübög. Ne haragudj, hogy ilyen durva dolgot írtam.

2020. márc. 26. 11:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Még orvosi alatt álmodtam ezt, amikor intenzíven boncoltunk. Azt álmodtam, hogy egyedül vagyok a városban és minden olyan lelakottnak, üresnek tűnt. Aztán megtaláltam a bátyámat, akit megöltek a huligánok. Én bemenekültem egy alagútba, amiben különböző folyosók voltak, amelyek szobákba vezettek. Minden szobában több tucat bomló, meztelen holttest feküdt. Még a szagukat is éreztem. Bárhová néztem, mindenütt halottak voltak. Aztán felébredtem.
2020. márc. 26. 12:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Érdemes a neten rákeresnetek ezeknek az álmoknak a mögöttes jelentésére, mert nagyon érdekes dolgok derülhetnek ki a tudatalattinkból.

Egyébként az én legkülönlegesebb álmomról még egy kérdést kis kiírtam, még pár éve:

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__6276445..

2020. márc. 26. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!