Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Segítség! Férjemnek az agyára...

Segítség! Férjemnek az agyára ment ez a "maradj otthon"! Ti mit gondoltok, szerintetek is ezzel az egész korona vírussal, csak megpróbálják lekötni a figyelmünket?

Figyelt kérdés
Miközben valami "nagyobb" folyik a háttérben? (Férjem szerint háború van kibontakozóban és egyéb agyszülemények!) Érdekelne kinek mi a véleménye!?

2020. márc. 20. 22:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%

ma 22:56-nak

Kik? Mondjuk a cigok, akik nem vásárolták fel a készletüket, nincs is szándékukban, de kaja kell nekik is majd. Amikor karantén lesz, és limitált vásárlás akkor mennek majd fosztogatni.. Meg az olyan idiótáktól védenek meg, akik majd a szigorú karantén ellenére is az utcákon fognak tombolni mondván " nekem máá ne mondja meg senki hol legyek.. jogom van kint mászkálni etc"

2020. márc. 20. 23:04
 12/20 A kérdező kommentje:
Mi is komolyan vesszük,ellenkezőjét sehol nem írtam tudtommal! Mi is féltjük a csaladtagokat,rokonokat,ismerősöket az idegeneket is ezért vagyunk itthon és nem mászkálunk feleslegesen az utcán! Csupán túl sok a szabadidő,és képes ezeken agyalni és megosztja velem az eszmefuttatásait,amivel én nem értek egyet! Tehát túl gondolja szerintem!
2020. márc. 20. 23:08
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

A honvédség nyilván bármikor kivezényelhető. Ennek az az oka, hogy a rendőrség létszáma nem egy ilyen súlyos járványügyi helyzethez van méretezve, ha ahhoz lenne, akkor java részük "békeidőben" mit csinálna?

Annak meg akit érdekel, nézzen utána, hogy milyen infektivítással, lappangasi idővel, (korosztályok szerinti) letalitással, végső soron mortalitással kell rendelkeznie, hogy egy jó biológiai fegyver legyen egy vírusból.

2020. márc. 20. 23:10
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Olaszországban csak ma több mint 600 halott van. Ha ez csak terelés, k*jól csinálják :D
2020. márc. 20. 23:17
 15/20 anonim ***** válasza:
96%

Testvérem(olasz állampolgár) lélegeztetőgépre van kötve 39 évesen.

A férjed ne legyen egy konteós gyökér.

2020. márc. 20. 23:18
 16/20 Andi80018 ***** válasza:
27%
Ja, értem. Túlgondolja szerintem.
2020. márc. 20. 23:18
 17/20 anonim ***** válasza:
93%

Egy két válaszról a "Tipikus magyar mentalitás" ugrik be. Mintha nem az egész qrva világot állítanák most le. A fletó miatt, a Zorbán miatt.. Mintha csak nektek kéne otthon maradnotok. Szánalmas vergődés. Amúgy nem muszáj ám! El lehet menni önkéntesek pakolni a hullákat a kórházba vagy kaját hordani a NORMÁLIS öregeknek akik nem akarnak megdögleni és otthon maradtak stb. Jaa hogy az már nem tetszik? Menj és köhögtess magadra egy beteggel akkor hamar túl leszel rajta. Jól írta valaki:

Otthon dögléssel és tv nézéssel megmenthetnénk az emberiséget de mi még ebbe is belebukunk...

2020. márc. 20. 23:21
 18/20 anonim ***** válasza:
91%
Nézze az olaszországi videókat ahol kamionokban viszik el a holttesteket.
2020. márc. 21. 00:32
 19/20 Salx Narval ***** válasza:
66%
Szeretem én is az összeesküvés elméleteket, mármint érdekesnek tartom az emberi hülyeség ezen megnyilvánulásait. Mondok egyet én is Kína nagyot fog kaszálni a járványon, most, hogy a világ gazdaságai összeomlanak az övék lassan feláll és kihasználva lehetőséget mindenhová ők fognak szállítani szinte mindent, még többet mint eddig, ez akár világuralmi pozícióba is hozhatja őket idővel. Ezt a férjednek ajánlom átgondolásra addig sem idegesít.:D Az emberek hajlamosak átesni a ló másik oldalára, a végletek mindig ártalmasak jobban járnánk ha megpróbálnánk felelősen de ép ésszel kezelni a helyzetet. Ne csoportosuljunk és ölelgessük egymást közterületen, de azért bezárkózni és megőrülni sem kell. Nagy a baj, akinek nyitva a szeme az látja de ezt generálni, vagy elbagatellizálni veszélyes lehet.
2020. márc. 21. 02:30
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Férjednek érdemes lenne valamivel lekötnie magát (otthoni tevékenységgel)
2020. márc. 21. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!