Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van itt olyan, akinek van...

Van itt olyan, akinek van legalább 1 koronavírussal fertőzött rokona vagy ismerőse?

Figyelt kérdés
2020. márc. 19. 08:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%
9: Meg van magyarázva a dolog. Akinek gyenge az immunrendszere vagy krónikus betegsége van, azon jobban kijön. Most ez olyan dolog, én az influenzát se szoktam megkapni, pedig sose oltatom be magamat. Az ismerősei memg szinte mind.
2020. márc. 19. 09:45
 12/18 anonim ***** válasza:
80%
Az ismerősei memg szinte mind. = Az ismerőseim meg szinte mind.
2020. márc. 19. 09:46
 13/18 anonim ***** válasza:
80%

Nekem krónikus orrmelléküreg-gyulladásom van, refluxom, köhögök is és alapvetően nem szárazon, talán kezdődő 2-es cukorbetegségem is van, bár a labor erre vonatkozóan jó, de tünet van és magas a koleszterinszintem.

27 évesen. Bár az ismerősi körömben se nagyon van, aki egészséges lenne ennyi idősen.

Hogy vannak az ismerőseitek?

2020. márc. 19. 09:49
 14/18 A kérdező kommentje:
Eddig még senki nem mondta, hogy vannak a beteg hozzátartozók, mit mondanak ők, hogy érzik magukat
2020. márc. 19. 10:50
 15/18 anonim ***** válasza:
66%

amúgy azt nem értik sokan, hogy nem csak a koronavírus a baj, hanem ha telítődik a kórház, akkor a 20 éves vakbélgyulladását sem fogják tudni időben megműteni stb stb..ezt sem tudják felfogni az emberek.

Amúgy én személy szerint nem ismerek beteget, de a megyénkben már több is van, miközben csak egyről adtak tájékoztatást.

2020. márc. 19. 11:52
 16/18 anonim ***** válasza:
85%
Belázasodott, és köhög. Nem súlyos az állapota, de megfigyelik. Egyelőre nem romlik az állapota, azt mondják, a nehezén már túl van. Olaszban járt, és onnan kapta el. 46 éves férfi, sokat cigizik. #5-ös voltam.
2020. márc. 19. 12:29
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Tolna megye, Dombóvár. Ráadásul egy orvos, és 2 hétig fertőzötten rendelt, mert csak 3 napja jött ki rajta. A vasútról meg egy villanyszerelőt vittek el.
2020. márc. 20. 04:58
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Mai helyi hír, nem hivatalos, Baranya megye 5 fő.
2020. márc. 20. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!