Miért van az, hogy a kínaiaknak meg sem kottyant ez a vírus, az olaszok viszont hullanak mint a legyek?
Figyelt kérdés
Kínában a vírus csak egy tartományt érintett súlyosan és nem is haltak sokan meg, a többség már meggyógyult, itt Európában meg elterjedt az összes országban. Ennyit ér a jó egészségügy meg értelmes EU-s vezetés? A kommunista párt Kínában jobban tudja kezelni az ilyen dolgokat?2020. márc. 18. 19:19
1/18 anonim válasza:
Meg sem kottyant? Honnan veszed?
Olaszba sok turista járt, ezért terjedt el gyorsan, na meg mert az emberek lazán vettek.
2/18 anonim válasza:
Diktatórikus berendezkedéssel, ahol az embernek kuss a neve, az ilyesmi mindig hatékonyabban kezelhető.
3/18 A kérdező kommentje:
#1: A statisztikák magukért beszélnek:
Kínában kb 3-szor annyi ember él mint az egész EU-ban együtt véve, mégis alig hullottak el.
2020. márc. 18. 19:25
4/18 anonim válasza:
Függetlenül a koronavírustól, Kínában mindenki szinte maszkot hord, a szmog miatt. Speciális maszkok azok, melyek ha a szmogtól megvédenek, nyilván a baktériumoktól is. Gondolom én. De javítsatok ki, ha téves a gondolatmenetem.
5/18 anonim válasza:
4-es: a gondolatmenet azért jó, mert habár a maszk nem véd, de csökkenti a fertőzés kockázatát.
Jelenleg Budapesten is találkoztam több olyan fiatallal (akik elvileg nincsenek, vagy csak minimálisan veszélyeztetve), akik azért hordják, hogy ha netán elkapták, de nincs tünetük, akkor se adják tovább.
6/18 A kérdező kommentje:
A halál is jobb mint egy olyan városban élni, ahol maszkot kell hordani.
2020. márc. 18. 19:34
7/18 anonim válasza:
Ezt hagyjuk inkább, hogy a fiatalok nincsenek veszélyeztetve. Én 20 éves fiú létemre valóban nem vagyok, mert egészségesen élek. De! Mi van azokkal a fiatalokkal, akik 13 éves koruktól bagóznak, orrba-szájba zabálják az energiaitalt, vedelnek és drogoznak? Vajon nekik is olyan erős az immunrendszere, mint nekem?
8/18 anonim válasza:
Amit ismerős írt, az nem egyedi. Ő közép Olaszországban él, szemben 2 generáció él egy szép házban. Bácsi 95, néni 92 éves, lányuk 72 éves, vőjük 80. Ők vigyáznak, jól vannak, északon ha ilyen családot elkap a vírus, lehet, hogy egyedül marad a 72 éves, ha egyéb baja nincs, és jobb az orvosi ellátás mint nálunk.
9/18 anonim válasza:
"nyilván a baktériumoktól is. "
ez egy vírus..
10/18 anonim válasza:
A vírus pedig baktériumokkal terjed ;) Nem kell hozzá orvosi diploma :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!