Ha a koronavírus lecsengett, akkor Budapest ismét meg lesz telítve és kb fuldokolni fog a város a tömegtől?
Akkor miért nem költözöl egy kisebb városba?
Mivel fővárosról beszélünk, értelemszerű, hogy itt általában nagyobb a nyüzsgés, mint más városokban..
Igen, ez nekem is jobban tetszik most.
Nézd meg Velence aktuális képeit, lenyűgöző, milyen tiszta a csatorna rendszer.
Hatsávos úton lakom, ahogy az előbb kinéztem az ablakon, volt vagy 10 autó.
1.
Nekem elsőszámú vágyam, célom, kb azért élek, hogy kisebb településre költözhessek.
A gazdasági világválság miatt nem lesz amúgy annyira telített Budapest.
Vissza fog állni reméljük még akkors ha ezt nem szereted
A gazdaságnak helyre kell ràzódnia
Minek kötözködsz #1? Attól, hogy Bpestre születsz, Bpesten tanulsz, vagy Bpesthez köt a munkád, még lehetsz nyugisabb, csnedesebb alkat...
Amúgy meg kérdezőnek teljesen igaza van abban, hogy a város "igazi" szépsége sokkal inkább érezhető és élvezhető egy csendes napon... annál is inkább, mert a történelmi, xix. századi épületeket még egy sokkal csendesebb korban épitették, és éppen ezért csendes, autó- és túrista mentes pillanatokban válik ismét kézzle foghatóvá az eredeti hangultuk, békéjük, méltóságuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!