Most mit csináljak? A konditerem is csak 3-ig van nyitva.
Figyelt kérdés
Mindig este mentem edzeni, most kelhetek azért kora reggel, hogy tudjak edzeni, aztán home office...2020. márc. 17. 10:38
1/11 anonim válasza:
Egy hét múlva teljesen bezárnak, akkor mit fogsz csinálni????
2/11 A kérdező kommentje:
Agyrém ez a koronahiszti, komolyan..
2020. márc. 17. 10:42
3/11 anonim válasza:
Fogod magad, beszerzel pár eszközt amit az anyagi kereted megenged és edzel otthon. Ha eszközre nincs pénzed, akkor is rengeteg saját testsúlyos megoldás van, tele van tömve vele a net, szóval túl lehet élni :)
4/11 anonim válasza:
Kérdező a szüleidre gondolj!
Lehet hogy Te szintiszta izom vagy,de ök nem hiszem!
Ennyi
Edzel otthon
5/11 anonim válasza:
Vegyél eszközöket otthonra, ha megteheted és ha nem felel meg a reggeli edzés. Nem csak ebben az esetben, alapból is jól jöhet, ha van otthon egykezes-kétkezes súlyzó, valami állvány, gumiszalagok, kb 100 kgnyi tárcsa hozzá. Nagyjából 60 körül kijössz pénzben.
Én is most itthon edzek, talán még jót is tesz a más eszközökkel végzett gyakorlat a fejlődésednek.
6/11 anonim válasza:
Lehet otthon edzeni, akár saját testsúllyal is!
Nekem pl van fitnesslabdám, súlyaim, stepperem.
7/11 anonim válasza:
Meg menj el a szabadba futni, de ne használj tömegközlekedést!
8/11 anonim válasza:
Mindjárt megsajnállak...Pfff Örülök hogy csak ennyi problémád van .
9/11 anonim válasza:
Ahová járok nyitva sincs, nem is mennék, pár hetet ki lehet bírni, otthon is lehet edzeni.
10/11 anonim válasza:
"Most mit csináljak?"
Verd a segged a fődhöz, ugyan mi mást? Ezzel is méltóképp fogadod, ahogy a világ összedűl emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!