Hogyan lehet elviselni, ha valaki szegény? Hogyan edzheti meg magát az ember?
Kérdező, létezik a "szegény mentalitás" és a "gazdag mentalitás". A kettő szöges ellentétben áll egymással.
Még egy gazdag is lehet szegény mentalitású, és egy szegény is lehet gazdag mentalitású. Ez nem a pillanatnyi helyzetüket, hanem a JÖVŐJÜKET határozza meg.
Vagyis: te is eldöntheted, hogy milyenné alakítod a gondolkodásodat. Milyenné alakítod ezzel a jövődet?
1. lépés: fogadd el, hogy neked nem kell szegénynek maradnod. Igazából rajtad múlik, hogy tíz év múlva hol tartasz majd.
2. lépés: olvasd el a következő cikket. Nem reklám, teljesen ingyenes, és nagyon hasznos anyag:
Ha így állsz hozzá inkább engedd el az egészet, aztán szokd meg a szegénységedet.
Nemakarasnak nyögés a vége.
Nem -negatív komment es nem leszólás..
Nekem semmim sem volt senki nemtudod támogatni a családból elszántam magam nekem autó kell es minden mas ami másoknak is, engem ez motivál ugy hogy nem 0 rol -ról indultam es mai napig en nekem kell segíteném a családomban.
Ja 22 evés vagyok ha ez is számít..
Ha te is csak mint a tobbi velünk egyidős fiu sír a szád hogy nincs pénz és szegény vagyok,es várod alád rakjanak mindent..
Feküdj le aludj ra meg párat.
Tényleg agyban dől el minden. Miért lenne valaki szegenysegre ítélve, hacsak nem saját maga alakítja úgy az életét.
Mindenkinek vannak anyagilag is nagyon nehéz időszaka az életben. Mindent meg kell tenni azért, hogy ez ne így legyen. Keress állást! Folyamatosan mellette tanulj tovább, kepezd magad. Vannak ingyenes villanyszerelot képzések pl., amiből nagyon jól meg lehet élni. Keményen kell dolgozni azért, hogy több legyen.
Tudod! "Segíts magadon, Isten is megsegít!".. Ja és nagyon gondold át a havi kiadásaidat. Ha úgy van, tanulj nyelvet, menj külföldre 🙂
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen...
Előbb a nagyböjtöt érdemes tartani, aztán, ha az sem elég, akkor a ramadan-t is.
Az is egy megoldás, ha külföldön vállalsz munkát (persze, majd csak, ha lecsengett a járvány).
# 17
Hidd el, sokaknak itt még magáról a megváltozott munkaképességedről is te tehetsz.
Itt mennyi tökéletes válaszoló van szintén!
Nem igazán értem, mit értetek azon, hogy mások életét élem.
Minden pulcsim bojtos, némelyik hónalját meg kellene varrni. Mindkét kabátom többször varrt, egyik 10 éves. A pólóim nagy része kifakult, van, amelyik ki is nyúlt. De van, ami fehér volt és mára rózsaszínes lett.
Csak példák arra, hogy baromira nem az zavar, hogy új autóra mennyi idő alatt jönne össze a pénzem.
Mondjuk a külföld nem rossz ötlet.
A programozást örökre el kell engednem valószínűleg, a munkahelyemről pedig minden percben kirúghatnak. (Kezdő vagyok, pályakezdő is, eleve béna, külsős egy olyan cégnél, amely a legválságérzékenyebb)
Kevés volt a fizum, illetve 5 hónapig voltaképp nem is volt.
Tanfolyamokra ment el, pl kétféle programozói képzés. Egyik folyamatban, de abba fogom hagyni, egyrészt mert kiégtem a tanulásban, másrészt meg sejthetitek, milyen melót fogok tudni kapni most a válságban, amellett a baromi nehéz suli és az önképzés nekem már nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!